Winkelwagen - 0

  De populaire VIP Night is hét moment om als VIP exclusief te profiteren van aantrekkelijke acties bij LodgeLife. Dit event wilt u absoluut niet missen! Onze winkel wordt van top tot teen opnieuw gestyled door het Riviera Maison Stylingteam, u wordt dus volledig verrast. Ook profiteert u van leuke kortingsacties op het complete assortiment van LodgeLife!

  Ons team voorziet u tijdens deze avond van gratis professioneel stylingadvies. Onder het genot van zomerse drankjes, hapjes en feestelijke muziek is deze avond elke keer weer een succes. Om de avond goed af te sluiten, krijgt u aan het einde van de avond als u voor €100 heeft geshopt, een goed gevulde goodiebag mee naar huis!

  Tickets voor deze bijzondere avond kosten €5,- per stuk. Hiermee doet u automatisch mee aan onze loterij, waar u spectaculaire prijzen mee kunt winnen!
  Aanvang: 18:00 | 21:00

  PS bestel uw tickets snel, onze vorige editie was helemaal uitverkocht.

  Wij noteren uw naam en hoeveelheid tickets op onze gastenlijst, u ontvangt GEEN e-tickets en u hoeft niet naar de winkel om de kaartjes op te halen. Kiest u voor betalen in de winkel? Dan dient uw ticket voor 6 juni betaald te worden!

  BESTEL HIER UW TICKETS

  Entree Vipavond

  Entree Vipavond

  € 5,00

  Snelle Verzending

  Voor 16:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden.

  Veilig Betalen

  Betaal eenvoudig en veilig,
  altijd en overal.

  Gratis Cadeauverpakking

  U kunt al uw accessoires
  gratis door ons laten inpakken!

  Ontdek Onze Showroom

  Kom gezellig langs, ruim
  1200 m2 woonplezier!

  Loading...
  Even geduld...