Winkelwagen - 0

UITVERKOCHT! 

De populaire VIP Night is hét moment om als VIP exclusief te profiteren van aantrekkelijke acties bij LodgeLife. Dit event wilt u absoluut niet missen! Onze winkel wordt van top tot teen opnieuw gestyled door het Riviera Maison Stylingteam, u wordt dus volledig verrast.
Ook profiteert u van leuke kortingsacties op het complete assortiment van LodgeLife!

De winter editie dit jaar is weer extra speciaal, want Nico Tijsen van Rivièra Maison is deze avond aanwezig.
Nico zal u voorzien van exclusieve stylingtips en u helpen met het decoreren van een French Glass Box.

Onder het genot van feestelijke drankjes, heerlijke hapjes en de gezellige zanger Wally is deze avond elke keer weer een succes. Om de avond goed af te sluiten, krijgt u aan het einde van de avond als u voor meer dan €100 heeft geshopt, een goed gevulde goodiebag mee naar huis!

Tickets voor deze bijzondere avond kosten €5,- per stuk. Hiermee doet u automatisch mee aan onze loterij, waar u spectaculaire prijzen mee kunt winnen!
Aanvang: 18:00 | 21:00

PS bestel uw tickets snel, onze vorige wintereditie was helemaal uitverkocht.

Wij noteren uw naam en hoeveelheid tickets op onze gastenlijst, u ontvangt GEEN e-tickets en u hoeft niet naar de winkel om de kaartjes op te halen. Kiest u voor betalen in de winkel? Dan dient uw ticket voor 8 november betaald te zijn!

Tijdens de VIP Night worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u aan dit evenement deelneemt, geeft u Lodgelife B.V. toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatie en reclamedoeleinden

We zijn helaas uitverkocht

Snelle Verzending

Voor 16:00 besteld,
morgen in huis.

Veilig Betalen

Betaal eenvoudig en veilig,
altijd en overal.

Gratis Cadeauverpakking

U kunt al uw accessoires
gratis door ons laten inpakken!

Ontdek Onze Showroom

Kom gezellig langs, ruim
1200 m2 woonplezier!

Loading...
Even geduld...