Winkelwagen - 0
  Silk-ka zijde bloemen - LodgeLife Riviera Maison

  Inspiration

  Flowers for Life

  Craftsmanship

  Zijden Bloemen van Silk-ka: ontdek de lente collectie!  Bij LodgeLife vindt u het kleurrijke assortiment van Silk-ka. Silk-ka heeft een prachtige collectie zijde bloemen, aangepast aan de tijd van het jaar.

  Het succesvolle Nederlandse Silk-ka ontwerpt al ruim 25 jaar zijde bloemen en planten. Kwaliteit en echtheid zijn erg belangrijk voor het merk. Hierdoor zien de bloemen en planten er prachtig uit, en zijn ze bijna niet van echt te onderscheiden. Het merk brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit. Creatief en inspirerend, zonder afbreuk te doen aan hun strenge eisen: kwaliteit, duurzaamheid en echtheid. Elk halfjaar tovert de stylist van Silk-ka samen met het LodgeLife team de winkel weer om in een bloemenparadijs. Ons team krijgt dan gelijk alle ins- en outs van de nieuwe collectie te weten. Hierdoor kunnen we u perfect adviseren bij het opmaken van uw lievelingsvaas. Enkele takken of misschien wel een heel boeket, LodgeLife weet samen met uw wensen altijd iets moois neer te zetten.

  Vraag naar de mogelijkheden in de winkel, wij adviseren u graag! Uiteraard kunt u ook gemakkelijk bij ons online shoppen. Het hele assortiment kunt u vinden op onze webshop.

  Silk-ka zijde bloemen - LodgeLife Riviera Maison

  Shop de Silk-ka Collectie online bij Lodgelife

  Snelle Verzending

  Voor 16:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden.

  Veilig Betalen

  Betaal eenvoudig en veilig,
  altijd en overal.

  Gratis Cadeauverpakking

  U kunt al uw accessoires
  gratis door ons laten inpakken!

  Ontdek Onze Showroom

  Kom gezellig langs, ruim
  1200 m2 woonplezier!

  Loading...
  Even geduld...