Verlichting

Verlichting

Verlichting

De Rivièra Maison SALE is begonnen! Shop nu de leukste items tot maar liefst 50% korting! Verlichting is een belangrijk onderdeel van uw huis, shop daarom de mooiste lampen en lampenkappen bij LodgeLife.


Voorwaarden: Geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbieding. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rivièra Maison SALE

De summer SALE is in volle gang! Shop de leukste Rivièra Maison meubels en accessoires met kortingen tot wel 50%. Bekijk de summer SALE van RM nu online bij LodgeLife, of kom langs in onze showroom! Er zijn verschillende banken, stoelen, tafels, kasten in de SALE bij meubels. Ook vindt u verschillende woonaccessoires, keukenaccessoires, wanddecoratie, badkameraccessoires, slaapkameraccessoires en overige accessoires. Tot slot hebben we ook lampen en lampenkappen in de SALE!

SALE bij LodgeLife

LodgeLife is dé Platinum Dealer van Rivièra Maison! Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van RM. Ook verkopen wij andere merken zoals Still Collection aardewerkenpotten en prachtige zijden bloemen van het merk Silk-ka. Op zoek naar een mooi vloerkleed? We verkopen de meest stijlvolle karpetten van het merk Karpi in de showroom en online! Tijdens de SALE bij LodgeLife shopt u uw favoriete merken met kortingen tot 50%. Bekijk het aanbod online of kom langs in de showroom!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!