Riviera Maison Wijnglazen

Riviera Maison Wijnglazen

Riviera Maison Wijnglazen

Riviera Maison heeft een ruim aanbod glazen. Zo hebben wij ook een breed scala aan wijnglazen voor elk soort wijn. De wijnglazen voor rode en witte wijn zijn verschillend van vorm, een wit wijnglas is vaak kleiner dan een rood wijnglas. Rode wijn heeft meer lucht nodig waardoor de glazen boller zijn. Drink uw wijn uit een stijvol glas, proost!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Riviera Maison Wijnglazen

Op zoek naar prachtige wijnglazen van het merk Riviera Maison? Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. De verschillende wijnglazen zijn geschikt voor iedere gelegenheid en hebben een elegante vorm en leuke details. Kies het juiste wijnglas wat bij de rest van uw servies past. Gaat u voor een chique wijnglas of juist voor een wijnglas met een leuke tekst? Bekijk het hele aanbod online!

Glazen bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. Zo hebben wij ook een uitgebreide collectie glazen; luxe waterglazen, wijn- of champagneglazen en koffie- of theeglazen en mokken. Naast leuke mokken en glazen met teksten hebben wij ook dubbelwandige glazen, zo blijft u drank langer warm of koud! Voor iedere gelegenheid een geschikt glas. Naast glazen hebben wij natuurlijk ook bijpassend servies. Bekijk de hele collectie online of in de winkel!

Creëer uw droom interieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Naast accessoires helpen we uw graag met nieuwe meubelen, om uw interieur helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige meubels of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. Riviera Maison houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn!  De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Riviera Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij Riviera Maison vindt u altijd wel een product dat bij u past!