The Uptown Sofa

The Uptown Sofa

The Uptown Sofa

The Uptown Sofa is nieuw in de collectie van Riviera Maison. Deze uniek sofa heeft iets bijzonders, gebruik het als fauteuil of voeg meerdere delen samen voor een mooie bank. En niet alleen de delen zijn verschillend neer te zetten, met het rugkussen kan ook gespeeld worden. Met deze modulaire bank kunt u alle kanten op.

50% korting op parasols

10% korting op meubels

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Nieuwe Spring/Summer collectie

De nieuwe Spring/Summer collectie van Riviera Maison heeft weer veel mooie nieuwe meubels. Nieuw in de collectie is The Uptown Sofa. Deze sofa is naar wens samen te stellen tot een bank, stoel of een grote poef. Praktisch maar ook zeker stijlvol, wij zijn benieuwd naar uw opstelling. 

Creëer uw droominterieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Bij LodgeLife hebben we zowel meubels als accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. Naast het prachtige merk Riviera Maison verkopen wij ook aardewerk potten en lampen van het merk Still Collection, prachtige zijde bloemen van het merk Silk-ka, heerlijke zachte schapenvachtjes en stoere schorten en houten serveerplanken van het merk Dutchdeluxes. Heeft u inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies! Kom langs in de winkel en laat uw inspireren.

Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Het is ooit begonnen als een bloemenwinkel, en uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. Riviera Maison staat bekend om haar landelijke stijl. Elk jaar heeft Riviera Maison weer prachtige items in de collectie, het assortiment is tegenwoordig veel meer, van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy, bij Riviera Maison vindt u altijd wel een product dat in uw interieur past!