Riviera Maison Cordoba

Riviera Maison Cordoba

De Riviera Maison Cordoba fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Voor een speels effect aan de wand is leuk om verschillende Cordoba fotolijsten met elkaar te combineren. Kies uw mooiste foto's uit en hang deze op. De lijsten zijn op te hangen aan de grote ring, dit maakt de Cordoba fotolijsten echte eyecatchers.

meubelactie

Interior month

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:

Riviera Maison Cordoba

Op zoek naar prachtige fotolijsten van het merk Riviera Maison? Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. De verschillende cordoba fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten zowel staand als liggend. De aluminium lijsten zijn echte eyecatchers en makkelijk op te hangen door de ronde ring.

Fotolijsten bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. Zo hebben wij ook een uitgebreide collectie wanddecoratie en fotolijsten. En zeg nou eerlijk van fotolijsten heeft u er nooit genoeg. Vul de Cordoba fotolijsten met diebare herinneringen. Bekijk de kleine lijstjes en de grote frames voor foto’s: zo kunt u er een hele wand mee volhangen.