LodgeLife, eerste Platinum Dealer van Riviera Maison!


Woensdag 23 oktober zijn wij officieel benoemd tot de eerste Platinum Dealer van Rivièra Maison. Al een tijdje wisten wij dat wij onszelf de eerste Platinum Dealer van Riviera Maison mochten noemen, maar op 23 oktober was het dan echt zo ver en kregen wij officieel deze titel toegewezen.


De officiële benoeming begon met een dag waarop wij leuke acties hadden en iedereen uitnodigden voor een hapje en drankje in de winkel. ’s Middags kwam Henk Teunissen, CEO en Founder van Rivièra Maison, langs om ons officieel te feliciteren en het Platinum dealerschap bord te overhandigen. Dit gebeurde onder het toezicht van het hele LodgeLife team en het team en de fotograaf van Rivièra Maison. Bij deze aangelegenheid werd het bord door Henk Teunissen aan onze muur bevestigd en mochten wij veel felicitaties ontvangen.


LodgeLife heeft dit Platinum dealerschap te danken aan de loyale klanten, het mooie pand op de woonboulevard Spijkenisse en het uitgebreide aanbod van Riviera Maison dat wij aan kunnen bieden. Als Platinum Dealer willen wij ernaar streven om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zowel in onze winkel als via onze webshop. Op deze manier hopen wij LodgeLife nog meer op de kaart te zetten in Spijkenisse en omstreken en nog vele Riviera Maison liefhebbers te mogen ontvangen in onze winkel.


Bij LodgeLife vindt u alles op gebied van interieur. Banken, tafels, stoelen, dekbedovertrekken en natuurlijk de mooiste Riviera Maison woonaccessoires. Wij bieden het volledige aanbod aan van Riviera Maison, zowel online als in onze winkel op de Woonboulevard Spijkenisse. Met ruim 1200 m2 aan winkelplezier kunnen wij met veel trots zeggen dat wij de grootste Riviera Maison dealer zijn. Bent u nog nooit in onze winkel geweest? Kom dan gauw eens langs, want wij helpen u graag!

Beeld
Beeld