Nieuw

Nieuw

Nieuw

Blijf op de hoogte van alle nieuwe producten bij LodgeLife. De nieuwe collectie van Rivièra Maison zorgt ervoor dat u een ultiem thuisgevoel kunt creëren. De potten en vazen van Still Collection en de zijden planten en bloemen van Silk-ka in combinatie met de accessoires en meubels van RM zorgen voor een perfect interieur. 

Ontdek nieuwe meubelen en accessoires bij de grootste platinum dealer van Rivièra Maison! Zowel online als in onze uitgebreide showroom in Spijkenisse verkrijgbaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nieuwe collectie Autumn/Winter 2021 Rivièra Maison

Rivièra Maison maakt van uw huis een waar thuis. Elk seizoen komt er weer een nieuwe collectie met meubels en accessoires. De uitgebreide collectie zorgt ervoor dat er aan iedere ruimte gedacht wordt. Zowel voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer is er een groot assortiment aan accessoires. Heeft u een moderne of juist een landelijke woonstijl? Dit is voor RM geen probleem. Het aanbod is namelijk erg divers en dat zorgt er voor dat het geschikt is voor ieder interieur. Shop nu de gehele collectie accessoires en meubels online bij LodgeLife!

Wonen bij LodgeLife

LodgeLife is platinum partner van Rivièra Maison. Daarom vindt u bij ons het grootste aanbod aan RM producten. Zowel meubels als accessoires zijn te vinden in ons aanbod. Naast dit merk verkopen wij ook de populaire vazen en potten van Still Collection die erg mooi bij een RM interieur passen. Bovendien zijn wij fan van de zijden bloemen en planten van Silk-ka, die wij ook in ons assortiment hebben. De Silk-ka bloemen zijn erg leuk om te combineren met de Still vazen. LodgeLife helpt u graag aan mooie accessoires en meubels voor in huis. Home is where you can be you!

Creëer uw droom interieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van een droom-interieur. Bij LodgeLife vindt u de mooiste meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige meubels of de leuke accessoires van Rivièra Maison. Inspiratie nodig? Wij helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!