Salontafels

Salontafels

Salontafels

Rivièra Maison heeft een groot aanbod aan salontafels, passend voor ieder interieur. In bijna elke woonkamer komt wel een salontafel voor, meestal geplaatst tussen de bank en het televisiemeubel. Hier kunt u fijn al uw hapjes, drankjes en afstandsbedieningen op kwijt, zodat u alles bij de hand heeft! RM heeft zowel trendy als tijdloze salontafels. Bekijk de complete collectie bij LodgeLife!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rivièra Maison Salontafels

Rivièra Maison heeft een groot aanbod aan salontafels, passend voor ieder interieur. In bijna elke woonkamer komt wel een salontafel voor, meestal geplaatst tussen de bank en het televisiemeubel. Hier kunt u fijn al uw hapjes, drankjes en afstandsbedieningen op kwijt, zodat u alles bij de hand heeft! RM heeft zowel trendy als tijdloze salontafels. Dus of u nu op zoek bent naar een modern, industrieel of landelijk interieur. RMheeft altijd de salontafel die bij u past! Bekijk de complete collectie bij LodgeLife!

Salontafels bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Rivièra Maison. U vindt bij ons eettafels, salontafels, bijzettafels, sidetables, bartafels en bureaus! RM heeft een mooie collectie in verschillende materialen en kleuren, zodat er voor elk interieur een geschikte tafel te vinden is. U kunt het complete aanbod bij LodgeLife online vinden. Vindt u het moeilijk om te beslissen, kom dan eens alle tafels bekijken bij ons in de showroom. Hier vindt u gelijk inspiratie om uw woonkamer of eethoek te stylen met alle mooie accessoires.

Creëer uw droom interieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Met de aanschaf van een prachtige tafel heeft u al een groot deel van de woonkamer compleet. Bij LodgeLife vindt u natuurlijk ook gemakkelijk de andere meubels en accessoires, om uw woonkamer en eethoek helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige stoelen, banken of leuke accessoires. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!