Bartafels

Bartafels

Bartafels

De bartafel is een praktische tafel die perfect samengaat met de keuken en woonkamer. Plaats de bartafel bij de keuken, zo kan de één koken en de ander er gezellig bij zitten! Feestje? Geen probleem, in de woonkamer kan iedereen aan de bartafel staan. Een paar mooie barkrukken erbij en de tafel is compleet! Rivièra Maison heeft een groot assortiment bartafels, passend bij ieder interieur. Bekijk de complete collectie bij LodgeLife!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rivièra Maison Bartafels

De bartafel is een praktische tafel die perfect samengaat met de keuken en woonkamer. Plaats de bartafel bij de keuken, zo kan de één koken en de ander er gezellig bij zitten! Feestje? Geen probleem, in de woonkamer kan iedereen aan de bartafel staan. Nog een voordeel van zo'n leuke bar: hij dient ook perfect als scheidingswand tussen de keuken en woonkamer. Vergeet ook zeker de barkrukken niet! Riviera Maison heeft een groot assortiment bartafels en barkrukken, passend bij ieder interieur. Bekijk de complete collectie van Rivièra Maison bij LodgeLife!

Bartafels bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Rivièra Maison. U vindt bij ons eettafels, salontafels, bijzettafels, sidetables, bartafels en bureaus! RM heeft een mooie collectie in verschillende materialen en kleuren, zodat er voor elk interieur een geschikte tafel te vinden is. U kunt het complete aanbod bij LodgeLife online vinden. Vindt u het moeilijk om te beslissen, kom dan eens alle tafels bekijken bij ons in de showroom. Hier vindt u gelijk inspiratie om uw woonkamer of eethoek te stylen met alle mooie accessoires.

Creëer uw droom interieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Met de aanschaf van een prachtige tafel heeft u al een groot deel van de woonkamer compleet. Bij LodgeLife vindt u natuurlijk ook gemakkelijk de andere meubels en accessoires, om uw woonkamer en eethoek helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige stoelen, banken of leuke accessoires. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!