Room Dividers

Room Dividers

Room Dividers

Een mooie Room Divider is op vele manieren niet alleen erg handig, maar ook vooral erg decoratief. Door Room Dividers op het raamkozijn te plaatsen, heeft u minder last van doorkijk. Ook werken ze perfect als afscheiding van een bepaalde ruimte. Rivièra Maison heeft een uitgebreide collectie Room Dividers. Bekijk de collectie online bij LodgeLife!

20% korting op geselecteerde items

10% korting op meubels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Riviera Maison Room Dividers

Een mooie Room Divider is op vele manieren niet alleen erg handig, maar ook vooral erg decoratief. Door Room Dividers op het raamkozijn te plaatsen, heeft u minder last van doorkijk. Ook werken ze perfect als afscheiding van een bepaalde ruimte. Riviera Maison heeft een uitgebreide collectie Room Dividers. Bekijk de collectie online bij LodgeLife!

Kasten bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. U vindt bij ons tafels, banken en natuurlijk ook prachtige kasten! Riviera Maison heeft een mooie collectie in verschillende materialen en kleuren, zodat er voor elk interieur een geschikte kast te vinden is. Deze hoeft zeker niet in dezelfde stijl te zijn als de rest van uw interieur, combineer verschillende stijlen voor een speels effect! U kunt het complete aanbod bij LodgeLife online vinden. Vindt u het moeilijk om te beslissen, kom dan eens alle kasten en Room Dividers bekijken bij ons in de showroom. Hier vindt u gelijk inspiratie om uw woonkamer te stylen met alle mooie Riviera Maison accessoires.

Creëer uw droom interieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Met de aanschaf van een prachtige kast heeft u al een groot deel van de woonkamer compleet. Bij LodgeLife vindt u natuurlijk ook gemakkelijk de andere meubels en accessoires, om uw woonkamer en eethoek helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige bijzettafels, banken of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. Riviera Maison houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Riviera Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij Riviera Maison vindt u altijd wel een product dat bij u past!