Bedden

Bedden

Bedden

De slaapkamer is de kamer om tot rust te komen en te relaxen. Waar kunt u beter relaxen dan in een heerlijk bed? Rivièra Maison heeft een mooie collectie bedden en headboards, om uw slaapkamer mooi te laten matchen met de rest van uw interieur. Bekijk de collectie online bij LodgeLife!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rivièra Maison bedden

De slaapkamer is de kamer om tot rust te komen en te relaxen. En waarin kan u nu beter tot rust komen dan in een riviera maison bed? Rivièra Maison heeft een mooie collectie bedden en headboards, om uw slaapkamer helemaal te laten matchen met de rest van uw interieur. Bekijk de collectie online bij LodgeLife!

Bedden bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie aan bedden van Rivièra Maison. U vindt bij ons bedden en headboards! RM heeft een mooie collectie in verschillende materialen en kleuren, zodat er voor elk interieur een geschikt bed te vinden is. Deze hoeft zeker niet in dezelfde stijl te zijn als de rest van uw interieur, combineer verschillende stijlen voor een speels effect! U kunt het complete aanbod bij LodgeLife online vinden. Kom ook zeker eens een kijkje nemen in onze showroom in Spijkenisse. Hier vindt u gelijk inspiratie om uw slaapkamerkamer te stylen met bijvoorbeeld het mooie beddengoed.

Creëer uw droominterieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Met de aanschaf van een prachtig bed heeft u al een groot deel van de slaapkamer compleet. Bij LodgeLife vindt u ook gemakkelijk de andere meubels en accessoires, om uw slaapkamer helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige nachtkastjes, fauteuils en de leuke accessoires van Rivièra Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!