Dutchdeluxes

Dutchdeluxes

Dutchdeluxes

DutchDeluxes is een eigentijds Nederlands merk dat unieke producten op de markt brengt, bol van kwaliteit, luxe en karakter. Luxe foodplatters, leren schorten en leren ovenwanten, bekijk de collectie nu bij LodgeLife!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dutchdeluxes schorten

Dutchdeluxes staat bekend om zijn leren schorten. Alle schorten zijn met de hand vervaardigd en gemaakt van de beste materialen. Er zijn drie series namelijk de Zipper Style, de BBQ Style en de Suspender Serie. De Zipper Style serie is een luxe lijn en bestaat 100% uit leer. De schorten hebben een rits vakje en een buidel. De schorten zijn in alle maten verstelbaar, het is dus één maat die iedereen past. Daarentegen is de BBQ Style serie ideaal voor de echte grillmeesters en voorzien van een lederen riem met daarin twee karabijnhaken voor barbecue gereedschap en een lus voor een theedoek. Zo heeft u altijd uw handen vrij om het lekkerste vlees te bereiden! Last but not least de Suspender Serie van Dutchdeluxes. De Suspender Serie komt met verstelbare bretels op de rug voor een comfortabele fit en een stoerdere uitstraling.

Dutchdeluxes serveerplanken

De Dutchdeluxes serveerplanken zijn een lust voor het oog. De serveerplanken zijn gemaakt van 100% massief eiken en geolied met een druivenpit olie voor een optimale bescherming. De serveerplanken zijn er in diverse maten en vormen zodat u altijd een geschikte plank heeft voor uw hapjes! Ook te gebruiken als snijplank!

Het merk Dutchdeluxes

Aan de naam af te lezen is het merk Dutchdeluxes van Nederlandse afkomst. Het merk staat bekend om de mooie producten van hoogwaardige kwaliteit zodat u er jaren van kan genieten. De collectie bestaat onder andere uit serveerplanken, leren schorten, ovenwanten en luxe placemats. Kortom, wilt u iets unieks, kies dan voor het designmerk Dutchdeluxes!