Ontdek de grootste Rivièra Maison meubelwinkel met ruim 1200 m2 aan woonplezier!

LodgeLife is dé Platinum Dealer van Rivièra Maison en makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam. Met 1200 m2 is onze showroom de grootste Rivièra Maison meubelwinkel van Nederland en bieden wij het complete aanbod aan Rivièra Maison meubels en woonaccessoires. Een compleet aanbod, aangevuld met andere leuke merken waar wij erg trots op zijn.


U kunt bij ons heerlijk inspiratie opdoen terwijl u geniet van een heerlijke cappuccino en wat lekkers. Onze showroom is te vinden op de Woonboulevard Spijkenisse, op 10 minuten rijden van Rotterdam.
LodgeLife is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en voor de deur kunt u altijd gratis parkeren. Een bezoek aan LodgeLife is niet alleen even snel winkelen, maar een ware inspiratiebron waarbij wij meer bieden dan alleen meubels.

 

 

Showroom

 

Bij LodgeLife vindt u alles op het gebied van interieur zowel accessoires als meubelen. Wij hebben het complete aanbod Riviera Maison woonaccessoires en meubelen. Wij kunnen dus ook vol trots zeggen dat wij de grootste Riviera Maison platinum dealer van de regio Zuid-Holland zijn. LodgeLife’s grootste inspiratie komt van het prachtige lifestyle merk Rivièra Maison. Rivièra Maison bestaat namelijk niet alleen uit populaire woonaccessoires, maar uit een lifestyle vol prachtige meubels, accessoires en verlichting. Deze lifestyle hebben wij op een unieke manier vertaald naar onze showroom. LodgeLife biedt Rivièra Maison dan ook op een eigen unieke manier aan, waardoor onze showroom net even anders is.

Bovendien bieden wij naast Rivièra Maison nog een aantal prachtige merken aan, zoals Silk-ka zijden bloemen en Still Collection, die perfect passen bij de woonaccessoires en meubels van Rivièra Maison. Natuurlijk inspireren wij onze klanten graag en daarom komt het stylingteam van Rivièra Maison vier keer per jaar op bezoek om onze complete winkel opnieuw te stylen met de nieuwe collectie. Hierdoor heeft de showroom ieder seizoen weer een nieuwe uitstraling en is het opnieuw een ware inspiratiebron. Onze showroom is, samen met 27 andere woonwinkels, te vinden op Woonboulevard Spijkenisse. De Woonboulevard is 10 minuten rijden van Rotterdam en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Voor de deur kunt u altijd gratis parkeren. Op donderdag hebben wij koopavond en zijn wij geopend tot 21:00 en daarnaast zijn wij iedere eerste en laatste zondag van de maand geopend!

 

 

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00

09:30 - 17:30

09:30 - 17:00

gesloten

 


Banner usp's