Kerstkransen

Kerstkransen

Kerstkransen

Kerstkransen horen bij Kerst. Wanneer het tijd is om het huis weer gezellig in de kerstsferen te brengen, mag een prachtige kerstkrans van Rivièra Maison niet ontbreken. Shop kerstkransen en nog veel meer andere mooie kerstaccessoires online of in onze showroom in Spijkenisse. 

meubelactie

Interior month

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rivièra Maison kerstcollectie

Rivièra Maison is het merk dat van uw huis een waar thuis maakt. Prachtige kerstaccessoires en decoratie vindt u ook bij LodgeLife. Of het nu gaat om kerstdecoratie, kaarsen & houders, kerstkransen, kerstservies, kersttextiel, kerstbomen & guirlandes of kerstboom decoratie, LodgeLife heeft het allemaal. We hebben verschillende kunstkerstbomen beschikbaar in verschillende soorten en maten. Neem ook zeker in kijkje in onze showroom want deze is helemaal omgetoverd tot een prachtig kerstdecor. Shop onze gehele kerstcollectie zowel online als in onze winkel!

Rivièra Maison kerstkransen

Rivièra Maison is het merk dat van uw huis een waar thuis maakt. In de donkere dagen voor kerst is het fijn om het huis zo aangenaam en gezellig mogelijk te maken en dat kan met de nieuwe kerstcollectie! Niets is leuker dan het huis versieren met prachtige kerstdecoratie en daar kunnen de authentieke kerstkransen niet bij ontbreken. Kerstkransen zorgen voor het echte kerstgevoel en kunnen op verschillende manieren gecoreerd worden in huis. Kies voor een mooie plek aan de muur of aan de deur en creëer zo een echte kerstfeer. Neem ook zeker in kijkje in onze showroom want deze is helemaal omgetoverd tot een prachtig kerstdecor. Shop onze gehele kerstcollectie zowel online als in onze winkel. 

Showroom

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droominterieur. Bij ons vindt u gemakkelijk meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies! Kom langs in onze ruim 1200m2 showroom en laat u inspireren. Advies via de mail/live-chat is ook altijd mogelijk! Bekijk onze contactgegevens op de website.

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!