Kerstboom decoratie

Kerstboom decoratie

Kerstboom decoratie

De mooiste kerstboomdecoratie van Riviera Maison vindt u bij LodgeLife! Prachtige ornamenten, rustic rattan items en andere versieringen zorgen ervoor dat de kerstboom op en top gestyled is. Geniet deze kerst van een sfeervolle kerstboom met de Riviera Maison kerstboomdecoratie!

SALE

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Riviera Maison Kerstboomdecoratie 

Het merk Riviera Maison maakt van een huis een waar thuis. In de donkere dagen voor Kerst is het fijn om het huis zo aangenaam en gezellig mogelijk te maken en dat kan met de prachtige kerstboomdecoratie  van Riviera Maison! Versier uw kerstboom met prachtige kerstornamenten, rustic rattan items en andere leuke versieringen voor in de kerstboom. Samen met andere kerstaccessoires van Riviera Maison zorgt u ervoor dat uw huis helemaal op en top gestyled is voor de kerstdagen. Zo kunt u met uw familie uitgebreid genieten van de feestdagen. Bekijk de kerstboomdecoratie van Riviera Maison online of in onze showroom, die omgetoverd is tot een prachtig kerstdecor en laat je inspireren! 

Accessoires bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. U vindt bij ons zowel meubels als de nieuwste collectie accessoires! Elk seizoen heeft Riviera Maison weer een uitgebreide collectie accessoires. Zo vindt u er servies, woondecoratie lampen en ook prachtige klokken. Bekijk ook zeker eens de collecties van Dutchdeluxes en Still Collection. Deze merken van Nederlandse bodem geven uw interieur een sfeervolle uitstraling waar iedereen van kan genieten.

Showroom

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Bij LodgeLife vindt u gemakkelijk meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige meubels of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies! Kom langs in onze ruim 1200m2 showroom en laat u inspireren.

Over het merk Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Het is ooit begonnen als bloemenwinkel maar tegenwoordig een waar lifestyle merk. De materialen die Riviera Maison gebruikt zijn natuurlijk en handgemaakt en zorgen voor een geweldige sfeer in uw interieur. Sommige houtsoorten kunnen wel zo’n 80 tot 120 jaar oude zijn. De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Vandaar de term ‘perfectly imperfect’. Riviera Maison heeft tegenwoordige vele verschillende stijlen in hun uitgebreide assortiment. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy en tijdloos. U vindt altijd een product dat bij u past!