Kerstbomen & Guirlandes

Kerstbomen & Guirlandes

Op zoek naar een kerstboom? Wij hebben prachtige kunstkerstbomen en guirlandes van hoge kwaliteit, die niet van het echt te onderscheiden zijn. Decoreer deze kerstbomen met de uitgebreide Kerstcollectie van Riviera Maison en geniet tijdens de feestdagen van een gezellig en sfeervol huis. 

SALE

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kunst kerstbomen en guirlandes bij LodgeLife!

In de donkere dagen voor Kerst is het fijn om het huis zo aangenaam en gezellig mogelijk te maken en dat kan met de prachtige kunstkerstbomen en guirlandes van LodgeLife! Deze mooie kerstbomen zijn niet van het echt te onderscheiden en staan prachtig in huis. De kunstkerstbomen en guirlandes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen prachtige gedecoreerd worden door de kerstcollectie van Riviera Maison! Bekijk de kerstbomen online of in onze showroom, die omgetoverd is tot een prachtig kerstdecor en laat je inspireren! Neem ook zeker een kijkje bij de uitgebreide kerstcollectie van Riviera Maison om uw kerstboom mee aan te kleden. Neem ook zeker in kijkje in onze showroom want deze is helemaal omgetoverd tot een prachtig kerstdecor. Shop onze gehele kerstcollectie zowel online als in onze winkel. 

Accessoires bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. U vindt bij ons zowel meubels als de nieuwste collectie accessoires! Elk seizoen heeft Riviera Maison weer een uitgebreide collectie accessoires. Zo vindt u er servies, woondecoratie lampen en ook prachtige klokken. Bekijk ook zeker eens de collecties van Dutchdeluxes en Still Collection. Deze merken van Nederlandse bodem geven uw interieur een sfeervolle uitstraling waar iedereen van kan genieten.

Showroom

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Bij LodgeLife vindt u gemakkelijk meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige meubels of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies! Kom langs in onze ruim 1200m2 showroom en laat u inspireren.

Over het merk Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Het is ooit begonnen als bloemenwinkel maar tegenwoordig een waar lifestyle merk. De materialen die Riviera Maison gebruikt zijn natuurlijk en handgemaakt en zorgen voor een geweldige sfeer in uw interieur. Sommige houtsoorten kunnen wel zo’n 80 tot 120 jaar oude zijn. De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Vandaar de term ‘perfectly imperfect’. Riviera Maison heeft tegenwoordige vele verschillende stijlen in hun uitgebreide assortiment. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy en tijdloos. U vindt altijd een product dat bij u past!