Kersttextiel

Kersttextiel

Kersttextiel

Met het Kersttextiel van Riviera Maison maakt u de aankleding van uw huis voor de Kerstdagen compleet! Zo is uw huis op en top gestyled om tijdens de feestdagen uitgebreid te kunnen genieten van de gezellige sfeer die deze dagen met zich meebrengen. Shop het Riviera Maison kersttextiel zowel online als in onze showroom. 

SALE

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Riviera Maison Kersttextiel 

Riviera Maison is het merk dat van uw huis een waar thuis maakt. In de donkere dagen voor Kerst is het fijn om het huis zo aangenaam en gezellig mogelijk te maken en dat kan met de kerstcollectie van Rivera Maison! Niets is leuker dan het huis versieren met prachtige kerstdecoratie en daar kan Riviera Maison Kerst textiel niet aan ontbreken. Met het Riviera Maison kersttextiel zorgt u ervoor dat alles in uw huis perfect gestyled is voor de feestdagen. Zo kunt u tijdens de kerstdagen uitgebreid genieten van de gezelligheid die de feestdagen meebrengen. Neem ook zeker in kijkje in onze showroom want deze is helemaal omgetoverd tot een prachtig kerstdecor. Shop onze gehele kerstcollectie zowel online als in onze winkel. 

Accessoires bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. U vindt bij ons zowel meubels als de nieuwste collectie accessoires! Elk seizoen heeft Riviera Maison weer een uitgebreide collectie accessoires. Zo vindt u er servies, woondecoratie lampen en ook prachtige klokken. Bekijk ook zeker eens de collecties van Dutchdeluxes en Still Collection. Deze merken van Nederlandse bodem geven uw interieur een sfeervolle uitstraling waar iedereen van kan genieten.

Showroom

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Bij LodgeLife vindt u gemakkelijk meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige meubels of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies! Kom langs in onze ruim 1200m2 showroom en laat u inspireren.

Over het merk Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Het is ooit begonnen als bloemenwinkel maar tegenwoordig een waar lifestyle merk. De materialen die Riviera Maison gebruikt zijn natuurlijk en handgemaakt en zorgen voor een geweldige sfeer in uw interieur. Sommige houtsoorten kunnen wel zo’n 80 tot 120 jaar oude zijn. De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Vandaar de term ‘perfectly imperfect’. Riviera Maison heeft tegenwoordige vele verschillende stijlen in hun uitgebreide assortiment. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy en tijdloos. U vindt altijd een product dat bij u past!