Interieuradvies

Interieuradvies

Op zoek naar interieuradvies? Laat u dan eens verrassen door onze stylisten. Ons team bestaat uit gediplomeerde interieuradviseurs, die elke keer weer prachtige combinaties weten te maken. 

Bent u geïnteresseerd in uitgebreid interieuradvies? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak via de telefoon, mail of chat en dan gaan we samen met u aan de slag om een mooi resultaat neer te zetten. Om een goed advies voor u te kunnen samenstellen, maken wij altijd graag even kennis met u en uw persoonlijke wensen. Op deze manier weten wij zeker dat u zich helemaal comfortabel gaat voelen in uw nieuwe interieur. Onze stylisten zullen samen met u een ontwerp maken en uiteraard bieden wij u alle mogelijkheden om uw eigen lijn te blijven volgen. Samen met onze kennis en inspiratie komen wij tot een mooi resultaat.

Als u voor een restyling van uw huidige interieur kiest, dan houdt de stylist rekening met uw huidige situatie en uw wensen voor vernieuwing. Aan de hand daarvan en rekening houdend met uw budget, geven onze stylisten hier weer een invulling van. Wilt u advies voor het inrichten van uw nieuwbouw huis, dan wordt er vooral op de indeling en omgeving van de woning gelet. Uiteraard wordt er rekening met uw persoonlijke wensen en budget gehouden, om zo tot een passend advies te komen! 

Projectinrichting

Bij LodgeLife bieden wij ook projectinrichting aan. Heeft u een restaurant, kantoor of een ander soort bedrijf en wilt u dit op een unieke manier inrichten?  LodgeLife geeft advies over stoelen, tafels, banken, verlichting en alle overige meubels en accessoires die nodig zijn voor de inrichting van uw project.
 

Interesse? Zo werkt het:

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via onderstaand contactformulier, maar u kunt ook e-mailen, bellen of even langskomen in de winkel. Daarna vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Hierbij komen al uw wensen aan bod. Als u plattengronden van uw woning of project heeft, dan is het raadzaam om deze mee te nemen. Onze stylisten zullen vervolgens met uw wensen aan de slag gaan. 

 
 

Contactformulier