Interieuradvies

Vindt u het moeilijk om zelf aan de slag te gaan met onze mooie producten, laat u dan eens verrassen door onze stylisten.
Ons team bestaat uit gediplomeerde intereuradviseurs, die elke keer weer verrassende combinaties weten te maken. Ook voor een uitgebreid advies kunt u uiteraard bij ons terecht. We vinden het erg leuk om samen met u een mooi resultaat neer te zetten.

Om interieuradvies van onze stylisten te krijgen moet u van te voren een afspraak maken. U kunt daarom het beste even van te voren bellen, mailen of gewoon even binnen lopen om een afspraak te maken op een tijdstip dat het u uitkomt. Om u een goed advies te kunnen geven, maken we graag altijd even kennis met u en uw persoonlijke wensen. Op deze manier weten we zeker dat u zich straks helemaal comfortabel voelt in uw nieuwe interieur. Onze stylisten zullen samen met u een ontwerp maken, en bieden u uiteraard alle mogelijkheid om u eigen lijn te blijven volgen. Samen met onze kennis en inspiratie komen we tot een mooi resultaat.

Als u voor een restyling van uw huidige interieur kiest, dan houdt de stylist rekening met uw huidige situatie en uw wensen voor vernieuwing. Aan de hand daarvan en rekening houdend met uw budget, geven onze stylisten hier weer een invulling van. Wilt u advies voor het inrichten van uw nieuwbouw huis, dan wordt er vooral op de indeling en omgeving van de woning gelet. Uiteraard wordt er rekening met uw persoonlijke wensen en budget gehouden, om zo tot een passend advies te komen. 

Interesse in interieuradvies? Zo werkt het:

1. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
U kunt ons bellen, mailen of gewoon even langskomen.
2. Er vindt een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats.
Hier komen al uw wensen aan bod. Als u plattegronden van uw woning heeft,
is het raadzaam deze mee te nemen.
3. Onze stylisten gaan met uw wensen aan de slag.