Favorieten nieuwe summer collectie Riviera Maison

De favorieten uit de nieuwe Summer collectie!

Met de nieuwe Summer Collection van Riviera Maison komt u helemaal in zomerse sferen. De nieuwe collectie heeft veel leuke artikelen. Wij zijn al helemaal klaar voor de zomer, u ook? In deze blog hebben wij onze favorieten voor u op een rijtje gezet.

Riviera Maison votives en kaarsenhouders

Artikelen: Summer Shell Votive M, Stromboli votive MRM Beach Club Fillable votive M

Votives, kaarsenhouders en kaarsen zijn niet weg te denken uit een interieur. Wij zijn daarom ook helemaal fan van deze zomerse votives. U kunt de votives zowel voor binnen als buiten gebruiken. 

 

Favorieten Rustic Rattan Riviera Maison

Artikelen: Rustic Rattan Big Fish, Rustic Rattan Classic Tea Box,  Rustic Rattan Flip Flops

Uiteraard kunnen ook dit seizoen de Rustic Rattan items niet ontbreken. Gelukkig heeft de zomer collectie weer een aantal geweldige rotan items.  De Rustic Rattan Flip Flops zijn echt onze favoriet, hang ze leuk op of presenteer ze in de French Glass Magazine box met wat zand en schelpen.

 

Favorieten kussens summer collectie Riviera Maison

Artikelen: Stromboli Harbour P.C ecru 50x50Hibiscus Bay Going Beach P.C 50x50, Messina Throw Pink 170x130

Elk seizoen lanceert Riviera Maison weer prachtige themacollecties vol met sierkussens en throws. Dit seizoen zijn het de Palm Lane & Stromboli collecties. Wij zijn beide fan van de collecties. Het prachtige blauw met zandtinten en geweven katoen geeft ons gelijk een zomers gevoel. De roze, gele en beige tinten van de Palm Lane collectie zorgen voor een feestelijke sfeer! Vamos a la playa.

 

Riviera Maison summer collectie

Artikelen: Sorrento Stripe Basket L~, Brasil Basket, Brasil Basket Rectangular S~

Manden zijn ideaal om dingen in op te bergen maar zijn ook héél leuk om planten in te zetten. Nu de lente officieel zijn intrede heeft gedaan wordt het tijd voor groene planten in huis. Deze zomerse manden zijn multifunctioneel en een echte musthave voor in huis.

Riviera Maison servies

Artikelen: Catch of the day BowlCatch Of The Day Stripe PlateCatch Of The Day Serving Plate

Wanneer de temperaturen stijgen is het tijd voor de BBQ of een gezellig etentje met vrienden in de tuin. De 'Catch of the day' collectie is het ideale servies voor in de zomer. Het servies is handgeschilderd en maakt het daarom extra uniek. 

 

Wat zijn uw favorieten van de nieuwe collectie?