Riviera Maison nieuwe autumn collectie

Sneak peek: Onze favorieten uit de nieuwe collectie!

Maandag is het eindelijk zover! De nieuwe collectie van Riviera Maison is dan verkrijgbaar bij ons in de winkel en online. Zojuist is de nieuwe collectie uitgepakt en er zijn alweer een aantal items gespot die bij vele geliefd zijn. Hierbij een overzicht van onze favoriete accessoires uit de nieuwe Autumn collectie van Riviera Maison!

 

Riviera Maison Bow Pillow

Diamond Stitch Bow Pillow pink  

De Diamond Stitch Bow Pillow Pink is een erg leuke toevoeging aan de kussencollectie op de bank. Het is een opvallend kussen in de herfstkleur van dit jaar: Roze! Daarnaast is het een erg origineel item doordat het kussen in de vorm van een strik is gemaakt. Het is een item dat in het interieur van uw huis moet passen, maar als dat zo is dan zal het zeker niet misstaan! Daarnaast zijn er nog vele andere leuke kussens meegekomen met de nieuwe collectie en valt dit kussen dus perfect te combineren met bijvoorbeeld de La Belle Époque Moonlight PC 50x50.

Riviera Maison Love Lamp 

RM Love Hanging Lamp LED Bulb

Daarnaast is de RM Love Hanging Lamp LED Bulb erg populair.  Van ver weg lijkt het een normale glazen LED lamp maar van dichtbij ziet u het heldere gloeidraad in de bol die de liefde duidelijk maakt.  Erg leuk om te geven aan een geliefde maar ook zeker leuk voor uzelf. De lamp is helemaal handgemaakt en daarnaast is deze ook nog eens dimbaar. Met deze lamp heeft u een sfeervol item voor de donkere herfstdagen in huis!


Riviera Maison Pump Statue

Lovely Pump Statue

Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben en daarom is de Lovely Pump Statue erg populair bij Team LodgeLife. De Lovely Pump Statue bevat de kleur van deze herfst en is een leuke toevoeging in ieder interieur. Het accessoire is leuk voor in de hal, de woonkamer, in de keuken of in het tuinhuis waardoor er altijd een plekje is voor de Lovely Pump Statue.

Daarnaast zijn er nog vele nieuwe leuke accessoires van Riviera Maison verkrijgbaar bij LodgeLife. Bezoek vanaf maandag 26 augustus de winkel of onze webshop en geniet van al het moois uit de nieuwe collectie!