Sinterklaas cadeautips

Sinterklaas cadeautips

Het is alweer bijna 5 december! Dat betekent dat de schoentjes weer worden gezet en u op zoek gaat naar het juiste cadeau. Bij LodgeLife hebben wij het perfecte cadeau voor verschillende liefhebbers. In deze blog leest u onze cadeautips die u kunt gebruiken om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau.

 

Wij pakken alle cadeaus gratis voor u in en verzenden het pakket dezelfde dag nog wanneer u voor 16:00 bestelt. Ook kunt u natuurlijk langskomen in onze showroom. Hulp nodig? Neem contact op via de mail, telefonisch of via de live-chat!

 

Koffie of theeleut

Koffie of Theeleut?

Is degene waar u een cadeau voor zoekt een echte koffie en/of thee liefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben veel verschillende glazen, mokken en ander servies wat voor hem/haar perfect is bij het nuttigen van deze warme dranken.

Ook hebben wij mooie theedozen en voorraadpotten voor bijvoorbeeld koffiebonen en koekjes. U vindt bij ons ook dubbelwandige glazen, waardoor de warme drank langer warm blijft en hij/zij de handen niet brandt aan een te warm glas. Ook zijn er leuke theelepeltjes verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen die u leuk bij het cadeau kunt geven.

Wij maken er een leuk pakketje van en pakken het gratis voor u in!

 

Me-time

Me-Time

Even lekker tot rust komen. Dat verdienen we allemaal en daar kan ook iedereen van genieten. Gunt u degene waarvoor u iets zoekt een relaxmoment? Geef hem/haar dan een heerlijk pakketje met spulletjes waar diegene een heerlijk middagje/avondje kan genieten van heerlijke geurstokjes, mooie zeeppompjes en fijne handdoeken. Hier knapt iedereen van op.

We hebben verschillende geurstokjes en roomsprays wat zorgt voor een aangename geur in huis. De handdoeken van Rivièra Maison zijn van 100% katoen en zijn dus super zacht. Geef hem/haar een genietmomentje cadeau!

 

Sfeermakers

Sfeermakers

Een gezellig, knus huis wat een luxe uitstraling heeft. Dat wil toch iedereen? Bij ons vindt u allerlei accessoires in verschillende stijlen. Is hij/zij een echte interieurfreak en houdt diegene van mooie items in huis? Kijk dan eens bij onze sierkussens, windlichten, kaarsen en vazen. Combineer wat items met elkaar en maak er een mooi pakket van. Of geef 1 mooi item cadeau in de schoen.

Alle items van Rivièra Maison zijn handmade en hierdoor is elk item uniek!

 

Thuisbakker

Thuisbakker

Is hij/zij een echte keukenprins(es)? Ook voor diegene shopt u bij ons het perfecte cadeau. We hebben veel keukengerei wat een bakliefhebber goed kan gebruiken. Ook zijn er leuke pakketjes samengesteld als 1 artikel. Zo is er bijvoorbeeld een kook/bak pakket voor pasta, cocktails, stamppot en taarten.

Ook hebben we veel verschillende servies collecties van Rivièra Maison waar u iemand erg blij mee maakt die houdt van koken en bakken.

 

Bent u op zoek naar iets anders of geeft u liever een cadeaubon? Kom langs in de showroom en laat u adviseren en inspireren!

 

Blijf up-to-date!

Volg ons op Facebook en Instagram en schrijf u in op onze nieuwsbrief via de website om op de hoogte te blijven van leuke giveaways, speciale acties en nieuwe collecties van Rivièra Maison!