Rivièra Maison zomercollectie 2021: LodgeLife's favorieten

 

Rivièra Maison zomercollectie 2021: LogdeLife's favorieten

We hebben deze week de nieuwe collectie van RM binnen gekregen. De Beach Club collectie; het is zomers met veel frisse elementen, mooi servies, leuke sierkussen en alles staat in het teken van de zomer. Ons team vertelt in deze blog welk item hun persoonlijke favoriet is en waarom!

 

 

Favoriet 1

“Deze strandtas is mijn favoriet uit de Beach Club collectie! Ik houd van het strand en vind het fijn om mijn spullen goed op te bergen in een tas voor mijn strandlaken, zonnebrand en persoonlijke spullen die ik graag uit de zon wil leggen.

Deze Antibes Summer Bag XL is gemaakt van gevlochten zeegras en raffia en wordt handgemaakt in Indonesië. Het heeft leuke witte en donkerblauwe strepen wat mij een beetje doet denken aan de marine en dus aan de zee! We hebben deze tas ook in een kleinere variant, die is ook perfect voor het strand of een dagje naar het park.”

 

Favoriet 2

“Dit kussen in de vorm van een zeepaard is het leukste kussen uit de nieuwe collectie! Maar in combinatie met de andere kussens vormt, vind ik, het leukste geheel. Dit zeepaard is met de hand gevlochten van gedroogde stroken van bladeren, van de raffiapalm.

Leg hem in de woonkamer op een bank/stoel of heerlijk in de serre! De kleur is erg uniek en past leuk bij de crèmekleurige kussens met teddystof uit de Beach Club-lijn. Het kussen is ook erg groot, maar liefst 52 centimeter!”

 

Favoriet 3

“Het servies van The Seafood Club collectie is prachtig! Het is gemaakt van porselein en de details zijn donkerblauw, wat in mijn ogen de perfecte combinatie is. De serveerschaal is mijn persoonlijke favoriet omdat ik de vissen erop heel leuk vindt en het de zomer uitstraalt.

Ik hou ervan om de tafel rijkelijk te dekken met mooi servies en ik zet graag veel verschillende bakjes/schaaltjes neer die goed bij elkaar passen. Hier kunnen allemaal lekkere hapjes in en zo ziet het er ook nog eens heel gezellig uit. Dit servies combineert ook leuk met de Sylt-lijn. Deze lijn heeft ook donkerblauwe accenten!”

 

Favoriet 4

“Dit mandje is gemaakt van rotan en vind ik het leukste item uit de collectie! Het is een handige opbergmand waar je spullen goed in kunt opbergen maar wel dichtbij kunt hebben omdat ik dit mandje als decoratie zie in mijn interieur. Het mandje heeft de vorm van een vis en is hand gevlochten in een patroon wat ‘diamond weave’ heet.

Het combineren van verschillende rustic rattan items vind ik leuk staan in mijn huis. Dit item zal daar zeker bij komen! Deze Tropical Fish Basket is er ook in een maat kleiner.”

 

Blijf up-to-date!

Bekijk hier alle items van de nieuwe collectie. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van leuke giveaways, speciale acties en nieuwe collecties van Rivièra Maison!