Riviera Maison Verlichting

Breng sfeer in huis met deze lampen van Riviera Maison

De winter van 2020 wordt anders dan anders. Daarom is het met de koudere, donkere dagen op komst extra belangrijk het gezellig te maken in huis. Bij LodgeLife vindt u de complete collectie verlichting van Riviera Maison. Laat u inspireren en maak het warm in huis met nieuwe verlichting!

Riviera Maison WandlampenWandlampen van Riviera Maison

Wandlampen zijn er in allerlei vormen en maten. Bij LodgeLife kunt u kiezen uit een divers assortiment aan wandlampen. Een wandlamp kan dienen om een bepaald item extra uit te lichten of juist voor indirect licht zorgen via de muur voor een warme sfeer. Bij LodgeLife hebben we verschillende wandlampen voor elk type interieur. Bijvoorbeeld industriële lampen voor een stoer interieur en landelijke wandlampen voor een rustiek interieur.

Riviera Maison Vloerlampen

Vloerlampen van Riviera Maison

Op zoek naar een mooie staande lamp naast uw bank of fauteuil? Bekijk dan de collectie vloerlampen van Riviera Maison. Bij LodgeLife vindt u zowel industriële als landelijke vloerlampen. Er zijn zelfs staande lampen verkrijgbaar in combinatie met een bijzettafel! Zo heeft u twee in één.

Riviera Maison Tafellampen

Tafellampen van Riviera Maison

Riviera Maison heeft diverse tafellampen van verschillende materialen. Bij LodgeLife vindt u de perfecte verlichting voor uw dressoir, nachtkastje of bureau. Een tafellamp zorgt onder andere voor sfeer en licht bij bijvoorbeeld uw thuiswerkplek. Op zoek naar totaal iets anders? Bij LodgeLife hebben wij ook een uitgebreide collectie tafellampen van Still Collection. Deze tafellampen zijn gemaakt van aardewerken en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Riviera Masison Hanglampen

Hanglampen van Riviera Maison

Een hanglamp mag niet ontbreken in uw huis. Riviera Maison heeft verschillende hanglampen. Bij LodgeLife vindt u de lamp die uw zoekt. Twijfelt u tussen een industriële hanglamp of klassieke hanglamp boven uw eettafel? Wij helpen u graag. De lampen zijn onder andere gemaakt van rotan, glas, ijzer of staal. De hanglampen van Riviera Maison zorgen voor sfeer in ieder huis!

Riviera Maison Lampenkappen

Lampenkappen van Riviera Maison

De perfecte vloerlamp of tafellamp gevonden, maar nog op zoek naar die ene lampenkap? Riviera Maison heeft een uitgebreide collectie aan lampenkappen! De lampenkappen zijn in verschillende kleuren, formaten en materialen beschikbaar. Toe aan iets nieuws? Bij LodgeLife shopt u ook de nieuwste collectie lampenkappen van Still Collection welke bij de aardewerken lampen passen.

Riviera Maison Verlichting