Riviera Maison trendy nachtkastjes

Trendy Riviera Maison nachtkastjes voor naast uw bed.

 Een nachtkastje is onmisbaar naast uw bed. Wist u dat er vele opties zijn wat betreft nachtkastjes? Denk aan poefs, trunks, bijzettafels of een bar cart. Deze items geven uw slaapkamer direct een andere look & feel en zijn een super trendy alternatief voor het standaard nachtkastje.

Riviera Maison nachtkastjes/ bed cabinets

Artikelen:  1. New Orleans Bed Cabinet Left, 2. Rangez en Plus Bed Cabinet, 3. SSSH.... Bed Cabinet Cream

1. Het standaard nachtkastje

Uiteraard is het nachtkastje niet weg te denken naast uw bed.  Een nachtkastje past precies bij de hoogte van uw bed en heeft vaak een opberg la om dingen in op te bergen. Bij LodgeLife hebben we verschillende soorten bed cabinets, zowel stoer als landelijk en Scandinavisch. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment online.

riviera maison poefs/krukjesArtikelen  : 1. The Statesman Pouf Velvet Slate Grey, 2. Parklane Pouf Velvet Slate Grey, 3. Bowery Footstool velvet Olive, 4. Opera Footstool Velvet Soho Sky Blue

2. Poefs/krukken

Een poef is multifunctioneel en kan zelfs als nachtkastje in de slaapkamer worden gebruikt. Is de poef zacht van zichzelf? Plaats er dan een bijpassende tray op zodat u spulletjes goed blijven staan. De Parklane Pouf, Opera Footstool of Bowery footstool zijn uitermate geschikt door hun stevige vorm.

Riviera Maison Trunks

Artikelen: 1. RR Lincoln Trunk 62x38, 2. RR Plantation Trunk M, L en XL, 3. RR Cobblers Wharf Trunk Small

3. Trunk

Wij zijn dol op Riviera Maison Trunks! Waarom? Deze trunks kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, dus ook naast uw bed. De Rustic Rattan Plantation trunks met harde deksel kunt u makkelijk opstapelen tot de gewenste hoogte. Ideaal voor uw glaasje water en leeslampje. Extra beddengoed kunt u in de trunk opbergen, hierdoor heeft u het altijd bij de hand.

Riviera Maison bijzettafels

Artikelen: 1. Monaco End Table S/3, 2. Shelter Island End Table S/3, 3. The Market Sofa Table 

4. Bijzettafel

Bijzettafels zijn er in alle vormen en maten! Door het leuke design ziet uw slaapkamer er gelijk hip uit. Heeft u liever een hoge bijzettafel en uw partner een lagere? Veel Riviera Maison bijzettafels komen in een set van twee verschillende maten. Een bijzettafel is dus ook als nachtkastje een echte blikvanger.

Riviera Maison bar cart

Artikelen: 1. Brooklyn Caddy Butler Tray, 2. Monaco Butler Tray, 3. San José End Table

5. Bar carts - tray

Een Bar cart als trendupdate voor de slaapkamer. De Brooklyn Caddy Butler Tray is een echt pronkstuk in uw slaapkamer. Zet er bijvoorbeeld een plantje, fles water en een glas op. De onderste tray is perfect voor een stapel boeken. Het voordeel van de bart cart is dat u deze makkelijk kunt verplaatsen tijdens het schoonmaken bijvoorbeeld.


Enthousiast geworden? Veel van onze nachtkastjes, poefjes, bijzettafels en trunks zijn direct leverbaar. Bekijk het hele assortiment in onze webshop of laat u inspireren in onze 1200m2 showroom.