Riviera Maison kerstboomversiering

Riviera Maison kerstboomversiering

December is in aantocht en voordat u het weet is het alweer Kerstmis. Bij kerst hoort natuurlijk een geweldig versierde kerstboom! Gelukkig hebben wij bij LodgeLife de mooiste Rivièra Maison ornamenten voor in de boom. In deze blog delen we vier verschillende stijlen voor in de boom, van modern tot landelijk! Genoeg inspiratie voor uw kerstboomdecoratie.

 

 

Riviera Maison de natuurlijke boom

Als u van natuurlijke materialen in uw interieur houdt, dan past de natuurlijke kerstboom perfect bij uw interieur. Dit jaar hebben wij weer prachtige Rustic Rattan hangers voor in de boom. De ornamenten komen in verschillende vormen waardoor u zelf kunt kiezen voor welke vorm u gaat.

   

De luxe gouden boom

De kerstcollectie van Riviera Maison bevat weer een hoop glitter en glamour. Versier uw kerstboom met gouden ornamenten en maak het af met gouden decoratie boompjes voor een volle en opvallende kerstboom.

   

 

De hippe groene kerstboom

Wilt u dit jaar andere kerstboomversiering? Kijk dan eens naar deze hippe groene kerstboom. De kerstballen hebben een mooie zachte kleur en zijn perfect te combineren met wit en beige! Maak het geheel af met wat mooie strikken en u heeft een echte eyecatcher in huis!

   

 

De trendy velvet kerstboom

De trend van dit moment is velvet. Uiteraard kan uw kerstboom niet achterblijven. Dit jaar heeft Riviera Maison geweldige velvet ornamenten voor in de kerstboom in poeder kleuren! Maak de boom af met wat glitter ornamenten voor een schitterende kerst!