Riviera Maison Kerstcollectie


Riviera Maison Kerstcollectie 2019: LodgeLife’s favorieten

November is net begonnen en dat betekent dat LodgeLife alweer helemaal in het teken staat van de aankomende feestdagen. De winkel is weer helemaal in de kerstsferen en ook is de nieuwe kerstcollectie alweer verkrijgbaar. Bij het uitpakken hebben wij al een aantal favoriete items gespot die tijdens de feestdagen prachtig zullen staan in huis. 

Kerst Stolp

Één van onze favoriete items is zeker de Classic Christmas Tree With Dome. Deze leuke stolp is subtiel en staat mooi op een kast, maar is ook prachtig als middelpunt op een mooie tafel. Naast de Classic Christmas Tree With Dome zijn ook de Driving Home Car With Dome en de Aspen Christmas Tree With Dome erg leuk. Houdt u van subtiele kerstdecoratie, dan zijn deze stolpen perfect voor bij jou in huis.

Riviera Maison Kerst stolpWinterbos  

De Riviera Maison kerstboompjes collectie is erg leuk om een miniatuur winterbos te creëren in huis. De kleine kerstboompjes zijn er in veel verschillende kleuren en maten, waardoor er een prachtig bos van samengesteld kan worden. Hiermee kan de kersttafel gedecoreerd worden voor het kerstdiner of maak een leuk hoekje in huis met deze boompjes.

Riviera Maison Winterbos

Rustic Rattan kerstdecoratie

De Rustic Rattan kerstdecoratie valt ieder jaar weer in de smaak. De leuke en handgemaakte ornamenten voor in de kerstboom geven een unieke uitstraling. Daarnaast zijn deze items ook nog eens leuk om te gebruiken voor op een decoratieschaal, stolp of vaas. Naast de traditionele rattan decoratie kerstbomen zijn nu ook rattan kerstengels toegevoegd aan de collectie. Deze items zijn ook erg leuk in een mooie votive.

Riviera Maison Rattan Kerst

Lisbon Table Decoration 6 Votives

Niet echt een kerst item, maar wel uitermate geschikt om de kerstsfeer in huis te brengen, is de Lisbon Table Decoration 6 Votives. Deze zes waxinelichthouders staan prachtig in ieder interieur en biedt eindeloze mogelijkheden. Zo kun je ze hartstikke leuk decoreren met de bovengenoemde kleine kerstboompjes of een mooie kaars. Daarnaast zijn de glaasjes van verschillende hoogte verwisselbaar en kun je eindeloos combineren.

Wat is uw favoriet? Laat het ons weten op onze social kanalen.

Riviera Maison Lisbon Table Decoration 6 Votives