Oktober Woonmaand bij LodgeLife:  Riviera Maison Magazine

Oktober Woonmaand bij LodgeLife: Riviera Maison Magazine

Het is oktober en dat betekent dat de Woonmaand weer in volle gang is bij LodgeLife. Oktober is de maand om heel het huis opnieuw te stylen en klaar te maken voor de herfst. Om de woonmaand nog specialer te maken hebben wij veel leuke acties. Zo ontvang je bij iedere besteding van €500,- aan meubels een accessoires gift voucher ter waarde van €75,-. Dat betekent dat je bij een meubelaankoop van €3.000,- een gift voucher ontvangt van €450,-. Hiermee kan je zeker heel de woonkamer opnieuw inrichten en stylen! Daarnaast is de leuke Shoreditch End table S/2 van €199,- afgeprijsd naar €99,- en ontvang je bij besteding van €250,- aan accessoires gratis de Tassle Treasure Throw in flax of zwart.

Riviera Maison Magazine

Het RM Magazine staat deze maand ook in het teken van de Woonmaand. Verschillende interieurstijlen worden uitgelicht. Bij het inrichten van je huis is het belangrijk om te bepalen welke stijl bij jouw past.

Industrieel interieur

Een industrieel interieur is erg populair. Vaak worden donkere tinten en robuuste houten meubels gebruikt, waardoor een industrieel interieur vooral een stoer en modern uiterlijk heeft. Ook Riviera Maison heeft steeds meer meubels en accessoires die passen bij dit industriële interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Shelter Island en Hoxton Collectie.

Chique interieur

Bij een chique interieur voeren vooral de grote meubels met luxe afwerkingen de boventoon. De stijl straalt een luxe sfeer uit en er wordt vaak gekozen voor elegante banken en stoelen. Ook worden hier vaak wat lichtere kleuren gebruikt, zoals een lichte bank. Goud, zwart en wit zorgen voor een balans in kleuren en laten de ruimte rust uit stralen. De William Dining chair vind je vaak terug in een chique interieur in combinatie met de gouden accessoires van Riviera Maison. De Pretty Bow End Table Soft Gold is ook een prachtig item voor deze stijl.

RM Classic

De RM classic is een tijdloze stijl en kan alleen gestyled worden met de prachtige meubels en accessoires van Riviera Maison. Het is een unieke stijl, waar vooral gebruik wordt gemaakt van witte meubels in combinatie met hout en lichte kleuren. Voor de accessoires voert de oranje kleur deze herfst de boventoon en kan dit prachtig gecombineerd worden met de meubels. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Bekijk het Riviera Maison Magazine online en laat je inspireren.

Bekijk het magazine hier 

Riviera Maison Magazine