Riviera Maison nieuwe autumn collectie

Nieuwe collectie Riviera Maison: Uitgelicht!

Ondanks dat het lijkt alsof de zomer pas net begonnen is, zijn wij ons alweer aan het voorbereiden op de aankomende herfst en winter. De warme zomerdagen aan het strand of in de tuin worden weer ingeruild voor knusse avondjes op de bank met Netflix aan, een kop thee en een dekentje. Wat is er dan fijner dan een gezellig en knus huis voor deze koude winterdagen? Laat u alvast inspireren met de eerste items van de nieuwe Autumn/Winter collectie van Riviera Maison en shop de nieuwe winterlook voor uw huis!

Riviera Maison glazenRiviera Maison glazenDrinks on the house

Riviera Maison Drinks On The House

Zo zijn wij nu al fan van het Drinks On The House Glass. Op het eerste gezicht lijkt het een normaal glas, maar als je er goed naar kijkt dan zie je het huisje dat zich verschuilt in het midden. Een erg leuke en originele toevoeging met een kleine knipoog naar de tekst op het glas. Naast het glas is ook de Drinks On The House Jug verkrijgbaar bij ons, om al uw gasten te voorzien van “drinks on the house”.

Lisbon Hurricane Lisbon Hurricane

Riviera Maison Lisbon Multiple Hurricane

Een ander leuk item voor de winterdagen is de Lisbon Multiple Hurricane waxinelichthouder. Kaarsen geven een warm en fijn gevoel aan uw huis  en deze leuke houder zal hier ook zeker aan bijdragen. De houder bevat zes glaasjes waar de waxinelichtjes in kunnen staan. De Lisbon Multiple Hurricane waxinelichthouder heeft een speelse uitstraling en past bij ieder interieur. Het leuke aan deze waxinehouder is het feit dat de glaasjes niet per se een waxinelichtje hoeven te bevatten, maar er kan ook een ander klein accessoire in worden bewaard zoals bijvoorbeeld een mooie siersteen, kastanjes of een schelp, waardoor de houder direct een hele andere uitstraling krijgt. Erg leuk om mee te variëren dus.


riviera maison Velvet roll pillow

Riviera Maison Velvet Roll Pillow

Een ander item dat in het oog springt bij de nieuwe collectie is de Velvet Roll Pillow! Dit kussen is weer helemaal terug van weggeweest en is daarom in de populaire herfstkleuren van 2019 terug te vinden in de nieuwe collectie. Het is een kussen dat direct wat extra’s geeft aan de bank waar het op terecht komt. De rol is verkrijgbaar in het oceaan blauw, grijs en karamel. Genoeg keuze om de perfecte Velvet Roll te kiezen voor uw bank!

Benieuwd geworden naar de rest van de nieuwe collectie? Houd onze website en socials in de gaten en zorg dat u als eerste op de hoogte bent van de nieuwe producten die online komen door te abonneren op onze nieuwsbrief. 

Welk item geeft u het ultieme #MyLodgeLifeMoment dit najaar? Laat het ons weten via Instagram of Facebook!