Spring/summer collectie 2020

Nieuw jaar, nieuwe collectie van Rivièra Maison!

Het nieuwe jaar wordt gelijk goed ingeluid met de nieuwe collectie van Rivièra Maison. De collectie biedt alvast wat vooruitzichten op het voorjaar en geeft een inkijkje in wat de trends en de stijlen voor 2020 zullen zijn. Om alvast in de stemming te komen hebben wij de leukste items van de nieuwe collectie van Riviera Maison op een rijtje gezet.

Rustic Rattan

De rustic rattan items zijn altijd erg populair en dat zal bij deze collectie niet anders zijn. Eén van onze favoriete items uit deze collectie is dan ook zeker de rustic rattan palmboom. Super leuk voor in huis of in de tuin en bovendien in twee maten verkrijgbaar. De palmbomen zorgen voor een gezellige en zomerse sfeer en passen erg goed bij de rest van de collectie, want de palmbladeren zijn dit jaar namelijk niet weg te denken uit de Spring/Summer collectie en komen terug in vele items.

Palmbladeren

Het palmbladeren motief vind je deze collectie op allerlei items. De handige Love My Coffee To Go Mug is zo de ideale take away beker voor dit voorjaar. Daarnaast kunnen de palmbladeren ook niet missen op het servies en zijn de schaaltjes, snijplanken en glazen erg leuk te combineren met elkaar. Op deze manier creëer je een vrolijke sfeer aan de eettafel. Ook de kaarsen en bloempoten ontbreken niet aan het populaire motief dit voorjaar. De bloempotten zijn ook verkrijgbaar in een strepen- en stippenmotief. Naast deze bloempotten, zijn ook de Bandung Baskets een leuk nieuw item. Gebruik deze met een leuke kamerplant in de vensterbank of als tijdschriftenmand naast de bank. De Spring/Summer collectie biedt hiermee veel vrolijke items die garant staan voor een fijn voorjaar.

Kussens

De kussens van deze collectie zijn klassieke Rivièra Maison items in een nieuw jasje. De leuke franjes en zomerse kleuren geven een botanische sfeer aan de kussens en deze staan dan ook erg leuk op een mooie bank.  Ook hier komen de palmbladeren weer terug in de Botanical Chique Leaves PC green 50x30, die erg leuk staat in combinatie met de Botanical Beads PC white 65x45 en Botanical Fringe PC green 50x50.

Al met al beloven de eerste items van de Spring/Summer collectie veel goeds voor het voorjaar en zijn wij benieuwd naar de rest van de collectie. Zelf ook benieuwd geworden? Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwe collectie.