Modulaire banken

Modulaire banken: De trend van dit moment


Modulaire banken zijn op dit moment erg in trek en dit komt natuurlijk door de eindeloze mogelijkheden die deze bank biedt. De bank bestaat uit losse elementen en kan daardoor helemaal naar wens samengesteld worden. Hiermee kan je de bank helemaal opbouwen naar jouw smaak en naar wat past bij jouw interieur. Vindt je de opstelling niet meer helemaal wat je zoekt of wil je de bank toch wat groter? Dan kan je deze modulaire bank weer op een andere manier combineren. Hartstikke ideaal dus!

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met de modulaire bank? Lees dan verder voor een aantal tips waarmee je direct een hele andere sfeer in je interieur creërt!

Combineren
Je kunt de vele elementen gebruiken om een mooie grote hoekbank te creëren. Kies voor een element met of zonder zijsteunen op de hoek, alles is mogelijk. Daarnaast kan er ook nog gekozen worden om een kleine opening tussen twee elementen te bewaren om hier een leuke bijzettafel tussen te zetten om makkelijk bij uw drankje te kunnen. Op deze manier is het niet meer een gewone hoekbank, maar creëert het toch weer wat extra’s. 

Komen er vrienden langs en wilt u gezellig tegenover elkaar zitten? Haal de hoekbank uit elkaar en plaats de elementen tegenover elkaar om zo een gezellige zithoek te maken. Op deze manier gebruik je de elementen meer als stoelen en geeft het gelijk een hele andere uitstraling.

Daarnaast kan je ook verschillende kleuren door elkaar gebruiken. De Riviera Maison Uptown Sofa is hier uitermate geschikt voor. De verschillende kleuren geven een speelse look en de elementen kunnen op allerlei manieren ingezet worden. Bovendien kan er met vier elementen waarvan twee hoekelementen een ideale loungebank gecreëerd worden. Deze opstelling staat garant voor een relaxed avondje.                                 

Modulaire bank The JaggerVoordelen modulaire bank
Er zitten veel voordelen aan het hebben van een modulaire bank. Zo zijn er veel verschillende soorten maten en kleuren. Daarnaast is het makkelijk om de bank even te verschuiven om er onder te stofzuigen en kan de bank perfect aan de situatie worden aangepast. Heeft u een feestje of juist een relaxed avondje? Schuif de bank opzij of maak juist één grote bank waar je lekker op kan loungen. Daarnaast is het ook gemakkelijk om één element te vervangen wanneer deze beschadigd is. Zo hoef je niet direct voor een hele nieuwe bank te kiezen.

Riviera Maison modulaire banken

Riviera Maison heeft een aantal mogelijkheden als het gaat om de modulaire banken. Zoals eerder benoemd is de Uptown Sofa een modulaire bank. De Uptown Sofa is iets anders dan de meeste modulaire banken en geeft een erg speelse uitstraling aan het interieur. Doordat ook de rugleuningen een los element zijn, is er nóg meer mogelijk.

Wilt u een meer moderne uitstraling? Kies dan voor The Jagger. Een moderne bank in strakke kleuren met een velvet stof. Perfect voor een modern of industrieel interieur  en ook hier is van alles mee mogelijk.

Ook de populaire Metropolis en Residenza zijn modulaire banken waarmee eindeloos te combineren valt in een landelijk interieur. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Riviera Maison modulaire banken en stel jouw bank helemaal naar wens samen.

Modulaire bank