Riviera Maison Leuke Lampen

Leuke Riviera Maison lampen voor de herfst

De herfst komt eraan en dat betekent dat de dagen korter en de nachten weer langer worden. Het is daarom een goed moment om te kijken naar de verlichting in huis, aangezien de lampen alweer vroeg aan gaan.

Riviera Maison Lampen

Leuke verlichting in huis zorgt direct voor een fijne sfeer. Vooral tijdens de koude herfstdagen komt de sfeerverlichting goed tot haar recht en daarom worden er in deze blog verschillende soorten lampen van Riviera Maison uitgelicht die bij zullen dragen aan een gezellig huis!

 Tafellampen  

Tafellampen kunnen een ware eyecatcher zijn voor uw interieur. Bij verlichting denkt men al vaak aan de grote lampen boven de eettafel bijvoorbeeld, maar de kleinere lampen zijn juist de sfeermakers in huis. Tafellampen zijn er in verschillende soorten en maten en kunnen qua style volledig uiteen lopen. Zo zorgt de Shoreditch Lamp voor een hele andere uitstraling dan de Berkeley Table Lamp. De Berkeley Table Lamp is een chique lamp die past in een klassiek of juist modern huis. De Shoreditch Lamp past perfect in een industrieel, retro of bohemien huis. De Shoreditch lamp is erg leuk te combineren met de RM Love Table Lamp LED Bulb. De Berkeley Table Lamp is aan de andere kant weer leuk in combinatie met een velvet lampenkap.

Riviera Maison Tafellampen

Hanglampen

Hanglampen maken uw interieur helemaal af. De nieuwe collectie van Riviera Maison bevat veel lampen met gouden accenten, een kleur die vaak terugkomt deze herfst. Deze gouden lampen, zoals de Copenhagen Hanging Lamp passen goed in de botanische woontrend. Goud is goed te combineren met zachte kleuren zoals indigo, donkergroen en saffraan en met materialen zoals velvet. Daarnaast zijn hanglampen die passen in een industriële setting vaak ook populair. Hierbij kunt u denken aan de Manchester Factory Hanging Lamp die goed past bij een donker interieur.

Riviera Maison Hanglampen 

Wandlampen

Wandlampen zijn ook erg populair bij een industrieel interieur. De wandlampen zijn eigenlijk een beetje terug van weggeweest en worden niet alleen maar ingezet als praktisch object, maar ook steeds meer vanwege de leuke sfeer die het creëert in huis. Zo is de Grand Central Wall Lamp een mooie toevoeging aan het interieur en ook de Union Bridge Wall Lamp is erg populair.  Een wandlamp kan een erg mooi lichteffect geven en hiermee bepaalde meubels in het huis extra uitlichten. Daarnaast is een wandlamp ook erg leuk om in de slaapkamer te dienen als nachtlampje.


Riviera Maison Wandlampen

Velvet lampenkappen

Heeft u al mooie lampen in huis maar wilt u toch een beetje afwisseling? Velvet lampenkappen zijn de trend van dit moment en geven een hele andere uitstraling aan uw lamp. Combineer de lampenkappen met een vloerlamp zoals de Bedford Avenue Side Table Lamp of de Soho House Floorlamp en creëer hiermee een hele nieuwe sfeer in huis!

Riviera Maison Lampenkappen