kersttafel inspiratie

De ultieme kersttafel

Het is weer bijna kerst! Kerst is het moment om gezellig samen te zijn met familie en vrienden en te genieten van lekker eten. Heeft u dit jaar uw vrienden en familie bij u thuis uitgenodigd voor een lekkere kerstbrunch of een uitgebreid kerstdiner? Lees in dit blog hoe u uw kersttafel op een prachtige manier kunt opmaken om zo uw familie te verassen met een spetterend kerstdiner. Laat u inspireren met deze prachtige kersttafel stijlen.

Uiteraard is het eten een erg belangrijk onderdeel tijdens de kerstdagen, maar ook de aankleding van de tafel speelt een grote rol bij het kerstgevoel. Prachtig servies, mooie servetten en kerstige tafeldecoratie zorgen ervoor dat uw etentje een succes wordt. Bekijk hieronder de drie verschillende opgemaakte tafels met de kerstdecoratie van Riviera Maison en zie wat er mogelijk is voor uw kerstdiner.

Gouden kersttafel

Om echt in de feeststemming te komen zijn goud en glitters een echte musthave. Een combinatie met wit en goud is prachtig voor de kerstdagen en geeft extra sfeer tijdens het kerstdiner. Prachtig wit servies afgewerkt met sierlijke details en gouden decoratie op de tafel laat u gasten versteld staan. De luxe RM Glamour Wine glass kunt u het gehele jaar door gebruiken bij speciale gelegenheden. De Gold Dust Sprinkle Tree Light zorgt voor net dat beetje extra sfeerverlichting! Een gouden kersttafel kan erg leuk aangevuld worden met Rustic Rattan kerstdecoratie, zoals bijvoorbeeld de RR Best Christmas Tree M.

Afbeelding

Zilveren kersttafel

Zilver is één van die kleuren die altijd kan bij het stijlen van een tafel en perfect past in de kerstsferen. Combineer met wit en de chique kersttafel is helemaal compleet en sfeervol.  Maak het geheel af met zilveren Riviera Maison ornamenten, kerstboompjes en magische votives. Denk hierbij niet alleen binnen de lijntjes, want zo is het erg leuk om ook gebruik te maken van de leuke miniatuur kerstbomen van Riviera Maison. De Chamonix Christmas Tree L en Klosters Christmas Tree zijn erg leuk om over de tafel te verdelen, waardoor er een miniatuur kerstbos wordt gecreëerd op de eettafel.

Afbeelding

Traditionele kersttafel

De kleur rood hoort echt bij Kerstmis. Een prachtige gestylde tafel met rode accenten zorgt dus ook voor het ultieme kerstgevoel. Mooi servies mag niet ontbreken op tafel. Vaak wordt een kersttafel opgedekt met kerstservies, maar het prachtige Buen Appetito servies is ook zeker geschikt voor het opmaken van een mooie en sfeervolle kersttafel. Maak de tafel af met de kleine Rustic Rattan Boompjes zoals de Rustic Rattan Best Christmas Tree M.

Afbeelding

LodgeLife heeft alles in huis om de kerstdagen een succes te maken. Bekijk al onze Riviera Maison kerstaccessoires in onze webshop. Vandaag besteld, morgen in huis.