Kerstboom decoren: 4 stijlen uitgelicht!

Kerstboom decoreren: 4 stijlen uitgelicht!

Kerst lijkt nog ver weg, maar voordat u het weet zijn de feestdagen alweer in volle gang. Het is dus ook de hoogste tijd om over uw kerstboomversiering na te denken. Maak dit jaar uw feestdagen magisch met een prachtig versierde kerstboom. Dit jaar hebben wij een nog uitgebreider assortiment met kerstballen in verschillen kleuren, maten en natuurlijk materialen. Goud, rustic rattan of prachtige roze kerstballen en velvet ornamenten, alles is mogelijk. Hoe styled u uw kerstboom dit jaar? Bekijk in deze blog de kerstboominspiratie van onze stylist.

Green meets gold

Groen is niet meer weg te denken uit moderne interieurs. Met de kleuren groen en goud wordt er een luxe en vernieuwde stijl gecreëerd voor een mooie en moderne kerstboom. Door het goud heeft u altijd nog het warme en gezellige gevoel van Kerstmis in huis. Houdt u wel van glitter en glamour tijdens de feestdagen? Style de kerstboom dan af met prachtige gouden Salzburg Christmas trees.

Afbeelding

Rustic Rattan ornamenten

Creëer een knus gevoel in huis met Rustic Rattan ornamenten in uw kerstboom. De collectie is weer uitgebreid met nieuwe vormen zoals een Rustic Rattan Double Decker Plane, Rustic Rattan Rocking Horse, Rustic Rattan Christmas Car en de populaire Rustic Rattan Christmas Present S. Maak het geheel af met witte kerstballen in verschillende maten en voilà u heeft een prachtige natuurlijke kerstboom.

Afbeelding

Pretty in Pink

Wij houden van erg van roze, dus bij het zien van deze kerstballen en ornamenten maakte ons hart een klein sprongetje. Droom deze feestdagen weg met schitterende roze tinten met een hoog glamour gehalte. Naast traditionele, glazen ballen is de een roze kerstboom ook perfect te combineren met gouden items zoals de Fancy Hat Ornament of de Sparkling Snowflake Heart ornament. Op geheel in stijl van de kerstboom te blijven, maak het geheel dan af met een roze accessoires zoals kussens, een fauteuil of velvet lampenkappen.

Afbeelding

Blue by you

Kerstballen in het blauw zijn populair. De combinatie met een groene of witte boom geven een prachtig effect. Style uw kerstboom af met witte, zilveren, glazen en blauwe kerstballen zoals de Most Wonderful Ornament Dia 8. De kerstcollectie biedt veel kerstballen in verschillende vormen, zoals sterren, hartjes en kerstboompjes. Dus combineer er op los en maak van uw kerstboom de mooiste die u ooit heeft gezien.

Afbeelding

Wordt de kerstboom van Kerst 2019 uw mooiste kerstboom ooit? Wij zijn benieuwd. Shop alle kerstboom decoratie makkelijk online of kom gezellig langs in de winkel. Heeft u nog geen kerstboom voor de mooie kerstboom decoratie? Ook deze shopt u bij LodgeLife! Bekijk ons kerstbomen aanbod hier.