interieurtrends 2020

Interieurtrends voorjaar 2020Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe interieurtrends. LodgeLife zet de grootste trends van 2020 voor u op een rij. Uiteraard past de nieuwe Riviera Maison collectie ook bij de laatste trends.

Puur natuur wonen

Creëer en vind rust in huis met deze woontrend. De Basic Bliss collectie van Riviera Maison bevat aardse materialen en worden gecombineerd met warme kleuren en stoffen om een sfeervol geheel te creëren. Materialen zoals hout, velvet en katoen zijn warme toevoegingen die de natuurlijke uitstraling hebben die zo goed passen in deze woontrend van 2020. Wilt u meer dan een basic kleurenpallet? Kies dan voor terracotta accessoires om uw interieur wat kleur te geven. Een andere trend die perfect bij puur natuur wonen past is webbing. Meubels als de Raffes Cabinet, Raffles Coffee Table en dresser, bestaan uit natuurlijke materialen die door echte vakmannen met de hand zijn gevlochten en daardoor Uniek & Handgemaakt zijn. De webbing meubels sluiten fantastisch aan bij onze Basic Bliss collectie en complementeren een natuurlijke touch in uw interieur. Breng een warme sfeer in huis met deze stijlvolle musthaves uit onze nieuwe collectie.

Beeld

Touch of Elegance

Luxe is allang niet meer weg te denken uit uw interieur. Gouden details geven uw woning een luxe uitstraling. De nieuwe Riviera Maison Fabulous Flora collectie bevat bloemenprints en mooie kleuren die zorgen voor een romantisch gevoel. Roze en goud zijn een echte match made in heaven. De prachtige gold label accessoires collectie met zwarte accenten zorgt voor een eigentijds gevoel waardoor deze accessoires in elk interieur te combineren zijn! Als de zomer straks ten einde komt, houdt u het zomergevoel met deze collectie langer vast.

Beeld

Botanical Chic

Deze trend kennen wij nog van 2019. In deze trend spelen bloemen, planten en de kleur groen een echte hoofdrol. Herkenbaar is de subtiele bladerprint die terug komt in de verschillende accessoires van de Spring/Summer collectie van Riviera Maison. Haal het buitengevoel naar binnen met de Botanical Chic collectie. Ook natuurlijke materialen zijn belangrijk bij deze trend en zorgen voor een samenhangend geheel. Ben u ook enthousiast geworden van de botanische sferen van deze collectie? Met deze mooie accessoires maakt u uw woonkamer in een handomdraai Botanical Chic!

Beeld