Nieuwe collectie

De nieuwe collectie Rivièra Maison: Poetic Folk

De nieuwe collectie van Rivièra Maison stroomt langzaam binnen op de webshop en in de winkel! De collectie heet ‘Poetic Folk’ en past helemaal bij de aankomende herfst- en wintermaanden. Een collectie die bestaat uit prachtige kleuren en die een verhaal vertelt geïnspireerd op een mix van verschillende stijlen en culturen. Prachtige handwerk is terug te zien in de mooiste en luxueuze items. Houdt u van rustig of bent u meer een fan van kleur? In deze collectie vindt u zeker iets wat bij uw interieur past.

In deze blog leest u meer over de items uit de ‘Poetic Folk’-lijn!

 

Rustic rattan

Rustic Rattan; All time favourite

Wie houdt er niet van natuurlijke materialen en items die overal bij passen? De Rustic Rattan items van RM blijven een favoriet binnen onze collecties en keren daarom altijd terug, steeds in een ander jasje. Zo vindt u nu een fietsmand, windlichten, vazen en opbergers van rotan! Combineer ze met elkaar voor een leuke sfeer in uw interieur.

 

Kleurrijk textiel

Kleurrijk textiel

De kussens uit deze collectie zijn een plaatje om naar te kijken. De stof is heerlijk zacht en de geborduurde bloemen zorgen ervoor dat deze items echte eyecatchers zijn!

Combineer de verschillende kussens met elkaar en creëer een fijne zithoek in uw woonkamer. De kussenhoezen zijn exclusief binnenkussen, maar deze zijn wel los verkrijgbaar bij ons.

 

Kokkerellen

Chique kokkerellen

Houdt u van koken en vindt u het belangrijk dat de tafel mooi opgedekt wordt? Dan zijn de nieuwe accessoires uit deze collectie wat voor u! We hebben nieuwe bier-, wijn-, water- en champagneglazen die mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit kan leuk gematcht worden met de wat stoerdere, zwarte items uit deze lijn.  Zo kunt u een setje van onderzetters, placemats en een dienblad aanschaffen in hetzelfde thema! Deze items zijn gemaakt van mdf en zijn zwart geverfd en hebben een witte touch door middel van een tekst/tekening.

 

Blijf up-to-date!

Binnenkort zullen er nog meer nieuwe items komen. Houd de webshop goed in de gaten. Ook kunt u in de winkel al veel nieuwe accessoires vinden. Kom langs en laat u inspireren!

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van leuke giveaways, speciale acties en nieuwe collecties van Rivièra Maison!