Kerst

De 5 kerstboomstijlen van 2021 bij LodgeLife

De maand van de leukste feestdagen zit er weer aan te komen; December! Dit jaar vieren we kerst weer wat meer zoals vanouds. Geen afstand meer, geen maximum aantal mensen op bezoek. Heel de familie thuis bij elkaar, wat vinden we dat fijn! Hier hoort natuurlijk extra versiering en aandacht bij. Dit doen wij met prachtige decoratie, tafelaankleding en ornamenten voor in de boom van Rivièra Maison.

Kerstliedjes aan, een heerlijk diner op tafel en ‘s avonds een leuke kerstfilm kijken met het gezin. Wij kunnen niet wachten!

In deze blog lees je alles over de kerstboomstijlen die je bij ons in de winkel of online kunt shoppen.

 

Winters gevoel

Stijl 1: White Christmas

De eerste stijl is een kerstboom versierd in het wit met zilver. Met als extra touch: het gebruik van transparante glazen ballen/ornamenten. Veel hiervan zijn gevuld met sneeuw of en de ander glazen beeldje (zie foto) wat het een extra unieke uitstraling geeft!

We hebben veel verschillende maten die u goed met elkaar kunt afwisselen. Het zilver in combinatie met het wit geeft deze stijl een echt kerstgevoel.

 

kleurrijk

Stijl 2: Driving Home For Christmas

Deze kleuren geven u het gevoel van fun en kleur! Deze rode, blauwe en witte ornamenten zorgen voor een kleurrijke boom. We zien veel verschillende vormen bij elkaar wat hem heel speels maakt. Er wordt ook gebruik gemaakt van goud wat hier erg goed bij past. Ook hier zien we veel soorten ornamenten gecombineerd met kerstballen.

 

Warm gevoel

Stijl 3: It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Deze stijl geeft u het gevoel van warmte en gezelligheid, wat we goed kunnen gebruiken deze kerst! De kleuren bruin, koper en goud zorgen voor een warme sfeer en kunt u goed met elkaar combineren. We zien ook veel speciale ornamenten terug in specifieke vormen; zoals de camera en de dennenappel!

 

zwart wit

Stijl 4: Jingle Bells

Deze boom is versierd met verschillende ornamenten in de kleuren zwart en wit met hier en daar en rood detail! Ook zien we wat strikken terug die zwart-wit gestreept zijn. Er kan hier ook gespeeld worden met goud, wat de boom extra warmte geeft.

 

Stijl 5: All I Want For Christmas Is You

Ook dit najaar kan de Rustic Rattan versiering niet ontbreken! En ook deze kerst zijn er weer veel ornamenten/ballen gemaakt van dit materiaal. De kerstboom met de Rustic Rattan ornamenten wordt nu gecombineerd met faux fur, oftewel nepbont. Deze stijl is prachtig en geeft een landelijk gevoel in huis. Faux fur is een materiaal wat we dit najaar veel terugzien in verschillende accessoires en nu dus ook in kerstornamenten!

 

Natuurlijk hebben we naast de prachtige kerstballen en ornamenten ook veel andere accessoires waar u de rest van het huis mee kunt versieren voor het ultieme kerstgevoel. Zo hebben we kerst decoratie, kaarsen & houders, kerstkransen, kerstservies, kersttextiel en kerstbomen & guirlandes.

Welke stijl is uw favoriet? Wij zien graag uw kerstboom op onze socials voorbij komen! Tag ons en misschien ziet u uw creatie voorbij komen op ons account.

 

Blijf up-to-date!

Volg ons op Facebook en Instagram en schrijf u in op onze nieuwsbrief via de website om op de hoogte te blijven van leuke giveaways, speciale acties en nieuwe collecties van Rivièra Maison!