Favorieten kerstcollectie Riviera Maison

De favorieten uit de nieuwe kerstcollectie!

 Vorige week was het dan eindelijk zo ver; de lancering van de nieuwe kerstcollectie van Rivièra Maison! Een prachtige collectie vol kerstballen, kerstdecoratie en kerstservies waar u een heerlijk kerstgevoel mee creëert. Een stoere, romantische of juist traditionele sfeer, de kerstcollectie heeft voor ieder wat wils. Wij hebben weer onze favorieten voor u op een rijtje gezet, kijkt u mee!

 

Riviera Maison kerstcollectie

Deze accessoires zijn echt onze favorieten! Je kunt ze leuk samen decoreren, om een kerstig tafereel neer te zetten. Plaats ze bijvoorbeeld op een mooi dienblad, tussen wat kerstbomen en votives, en u creëert gelijk een kerstgevoel in huis. Op en top kerst!

 

Favorieten Riviera Maison

Voor ons kunnen er niet genoeg kerstbomen in huis staan! De nieuwe collectie heeft ze dan ook gelukkig in alle vormen en maten. Ga voor een kerstboom van rattan voor een stoere look, of juist voor een glazen variant, om een romantische sfeer te creeëren. Er is zoveel mogelijk!

 

Favorieten Autumn/winter Riviera Maison

Niets gaat boven een mooi opgedekte tafel, wij worden dan ook helemaal blij van het nieuwe kerstservies uit deze prachtige collectie. Vooral de vierkante borden zijn echt een nieuwe toevoeging op de collectie, hiermee creëert u echt het restaurant gevoel in huis. 

 

Riviera Maison Kerstcollectie

Cakestands zijn niet alleen erg leuk om lekkere hapjes op te serveren, ze doen het ook heel goed met leuke decoratiematerialen. Door wat sneeuw, kerstballen, bomen en kaarsen te combineren, krijgt u gelijk dat fijne, warme kerstgevoel in huis. Wij zetten deze cakestands dan ook met veel plezier op tafel!

 

Kerstboomdecoratie Riviera Maison

De kerstballen mogen natuurlijk niet ontbreken bij onze favorieten. Het is bijna onmogelijk om te kiezen, maar voor iedereen zit er wel wat moois bij. Van stoer, tot aan romantisch of traditioneel, de collectie heeft van alles wat! Hang dit jaar bijvoorbeeld eens wat fluwelen hartjes in de boom, of juist gouden autootjes. De ultieme favorieten blijven toch wel de rattan hangers, heeft u ze al in huis?

 

The Magic ... Tealight silver M

The Magic ... Tealight silver M

€ 9,95

Momenteel niet voorradig