Kerstpakketten

LodgeLife biedt verrassende kerst- en eindejaars pakketten in een leuke en feestelijke verpakking met unieke items van Rivièra Maison. U kunt de pakketten volledig naar wens samen stellen. Uiteraard kunnen wij ook rekening houden met budgetten en op basis hiervan een voorstel doen voor een uniek kerstpakket of relatiegeschenk. Hieronder een greep uit de kerstpakketten die wij voorgaande jaren hebben mogen maken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Relatiegeschenken

Naast kerstpakketten bieden wij ook het gehele jaar door relatiegeschenken aan. LodgeLife maakt unieke relatiegeschenken voor elke branche en elke gelegenheid. Wij gaan voor producten en die opvallen passen bij uw bedrijf of medewerkers. Een prachtige pot gevuld met kruidnoten voor Sinterklaas of een leuke attentie voor relaties, bij LodgeLife is alles mogelijk. Bent u op zoek naar een leuk geschenk? Laat u dan inspireren door onze producten op de webshop of bekijk onze voorbeelden. Heeft u zelf een idee? Vraag naar onze mogelijkheden.

Afbeelding
Afbeelding

Cadeaubon

Wilt u een cadeaubon geven namens uw bedrijf? Zo kan de ontvanger zelf iets leuks uitzoeken. Een cadeaubon van LodgeLife zorgt voor een grote glimlach op ieder gezicht. Wij pakken onze cadeaubonnen prachtig in. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke boodschap te noteren. Met onze cadeaubon geeft u niet alleen een shoptegoed, maar tevens een gezellige shopbeleving en advies in onze inspirerende winke op de woonboulevard in Spijkenissel!

Afbeelding

Contact

We helpen u graag in de winkel met het samenstellen van een passend geschenk. Vragen? Vul het contactformulier hieronder in of mail naar info@lodgelife.nl óf bel ons op 0181-745017