Blog

 1. Rivièra Maison kerstcadeaus

  Kerstcadeau

  Rivièra Maison kerstcadeaus

  De kerstdagen komen eraan! Helaas is onze winkel weer gesloten en kunt u alleen via de webshop uw last minute cadeau bestellen. Wij hebben een aantal cadeau ideeën op een rijtje gezet. Lees het in deze blog!

  Lees meer »
 2. Sinterklaas Cadeautips

  Sinterklaas cadeautips

  Sinterklaas cadeautips

  Het is alweer bijna 5 december! Dat betekent dat de schoentjes weer worden gezet. In deze blog leest u onze cadeautips die u kunt gebruiken om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau.

  Lees meer »
 3. De 5 kerstboomstijlen van 2021

  kerstboomstijlen

  De 5 kerstboomstijlen van 2021

  De maand van de leukste feestdagen zit er weer aan te komen; December! In deze blog lees je alles over de kerstboomstijlen die je bij ons in de winkel of online kunt shoppen.

  Lees meer »
 4. Herfst/Winter collectie beddengoed Rivièra Maison

  beddengoed riviera maison

  Herfst/Winter collectie beddengoed Rivièra Maison

  Het nieuwe beddengoed van Rivièra Maison is binnengekomen! De collectie biedt weer prachtige dessins die helemaal passen bij de aankomende seizoenen. Hoe richt u uw slaapkamer het liefst in?

  Lees meer »
 5. De nieuwe collectie Rivièra Maison: Poetic Folk

  Nieuwe collectie

  De nieuwe collectie van Rivièra Maison: Poetic Folk

  De nieuwe collectie van Rivièra Maison stroomt langzaam binnen op de webshop en in de winkel! De collectie heet ‘Poetic Folk’ en past helemaal bij de aankomende herfst- en wintermaanden. In deze blog leest u alles over de nieuwe items!

  Lees meer »
 6. Summer SALE

  Sale

  Summer SALE

  De SALE is begonnen en dat betekent dat u nu profiteert van kortingen tot wel 50% op verschillende meubels en accessoires! Bekijk het in deze blog.

  Lees meer »
 7. Vaderdag cadeautips

  Vaderdag cadeautips

  Vaderdag cadeautips

  Het is weer bijna zover, de dag om uw vader/stiefvader/verzorger in het zonnetje te zetten; Vaderdag! Bekijk de cadeautips in deze blog!

  Lees meer »
 8. Slaapkamer inspiratie

  Slaapkamer inspiratie

  Slaapkamer inspiratie

  De slaapkamer is de kamer om tot rust te komen en te relaxen. Bij LodgeLife vindt u de mooiste meubels, die u goed kunt laten matchen met de rest van het interieur in uw huis. Lees het in deze blog!

  Lees meer »
 9. Vier de zomer met LodgeLife!

  Vier de zomer met LodgeLife

  Vier de zomer met LodgeLife

  Bent u al helemaal klaar voor de zomer? Bij LodgeLife vindt u de mooiste accessoires van Rivièra Maison voor het aankomende seizoen. In deze blog onze zomerse favorieten!

  Lees meer »
 10. Modulaire banken van Rivièra Maison

  Modulaire banken van Rivièra Maison

  Modulaire banken van Rivièra Maison

  Er zijn veel verschillende modulaire banken van Rivièra Maison die allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, stoffen en onderdelen. In deze blog leest u over de populairste modellen!

  Lees meer »