Beeld

GENIET ZORGELOOS VAN UW NIEUWE MEUBELEN MET HET ALL IN HOUSE SERVICEPROGRAMMA VAN LODGELIFE

Beeld

Wat houdt het in?

U krijgt 5 jaar bescherming + vlekkenservice + constructieservice. Uw meubel wordt voorzien van een hoogwaardige textielbescherming. De onzichtbare vezelbeschermer maakt uw meubelstof optimaal vlek werend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door de bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken in de meubelstof. Wanneer er onverwacht toch een blijvende vlek ontstaat op uw meubel kunt u een beroep doen op onze professionele service. Naast de vlekkenservice ontvangt u ook 5 jaar constructieservice. Dit houdt in dat u vijf jaar lang kan rekenen op volledige service wanneer het meubel is doorgezakt of stiknaden los laten en nog veel meer.

Hoe werkt het?

All in House Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel online of in de winkel. Het is een extra service die wordt aangeboden door LodgeLife. Een nieuwe bank is vaak een grote uitgave waar u jaren plezier van wilt hebben. Met dit aanvullende service pakket heeft u vijf zorgeloos plezier van uw nieuwe meubel. U ontvangt na registratie een op naam geregistreerd “All in House Service certificaat”. Met dit certificaat kunt u 5 jaar een beroep doen op de All in House Service. Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat het Service Centre volledig tot uw beschikking. Het Service Centre zullen u met raad en daad terzijde staan. Waar nodig schakelen zij één van de meubelservice specialisten van All in house in zodat uw meubel gratis hersteld wordt zonder voorrijkosten of andere kosten.

Wat kost het?

De All in House Service wordt aangeboden voor uw textiele banken en stoelen die u bij LodgeLife aanschaft. Er wordt per zitting gerekend. De kosten bedragen €50* per zitdeel, Heeft u een tweezitter gekocht? Dan betaald u €100.

* Een half zitdeel wordt als 1 zitdeel berekend. Tevens zijn 2 stoelen gelijk aan één zitdeel. Wanneer u een meubel online bij LodgeLife aanschaft, dan kunt u de all in house service toevoegen aan uw winkelmandje. Houd wel rekening met het aantal zitdelen dat u koopt.

Heeft u vragen of wilt u het product liever in actie zien? Neem dan gerust contact op met onze winkel, of kom gezellig langs. We helpen u graag verder!

5 jaar bescherming

5 jaar vlekkenservice

5 jaar constructieservice

Beeld
Beeld