Fotolijsten

Fotolijsten

Geef al uw herinneringen een mooi plekje in de mooie fotolijsten van Riviera Maison. De fotolijsten van Riviera Maison passen perfect in ieder interieur. Van landelijk tot aan industrieel, u vindt uw perfecte fotolijst bij LodgeLife!

giveaway
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Riviera Maison fotolijsten

De ruime collectie van Riviera Maison biedt fotolijsten voor één of juist meerdere foto's, leuk voor aan de muur of om neer te zetten. Momenten zijn er om te delen, en hoe kunt u dat nou beter dan met foto’s? Van eenvoudige fotolijsten van mooie authentieke materialen tot de bijzondere exemplaren op een standaard of om meerdere foto's in te plaatsen: u heeft de keuze uit tal van modellen.

Fotolijsten bij LodgeLife

LodgeLife heeft verschillende maten en soorten fotolijsten, creëer een fotomuur met allemaal verschillende lijsten. Specifiek op zoek naar een fotolijst 20 x 20 of fotolijst 30 x 40? Het zijn twee van de bekende maten fotolijsten. Naast deze bekende maten heeft LodgeLife nog meer maten. Bekijk de collectie online of kom eens langs in de winkel.

Riviera Maison photo wall

Altijd al een photo wall willen hebben? Riviera Maison heeft de perfecte fotolijsten hiervoor. Combineer liggende en staande foto's in mooie lijsten en hang deze op uw muur. U kunt kiezen voor een fotolijst waar u een enkele foto in stopt of voor fotocollage. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je fotolijst goed in uw interieur past. Bent u op zoek naar klassieke, landelijke of infdustriële fotolijsten? Bekijk het hele aanbod online bij LodgeLife.