Deurmatten

Deurmatten

Deurmatten

Een leuke deurmat is natuurlijk de beste binnenkomer! Riviera Maison heeft een groot aanbod aan deurmatten gemaakt van kokos. Hier kunnen alle voeten vrolijk mee worden schoongeveegd en wenst u elke gast een warm welkom! Shop de complete collectie bij LodgeLife!

10% korting op meubels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Riviera Maison deurmatten

Wat is een betere manier om een gast een warm welkom te wensen dan met een leuke deurmat? Riviera Maison heeft een uitgebreide collectie deurmatten voor ieder interieur! Gaat u voor een origineel volkswagen busje, of toch voor de Welcome Friends deurmat? Alle matten zijn gemaakt van hoogwaardige kokos, perfect om uw schoenen aan af te vegen!

Woonaccessoires bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Riviera Maison. U vindt bij ons zowel meubels als de nieuwste collectie accessoires! Elk seizoen heeft Riviera Maison weer een uitgebreide collectie woonaccessoires. Zo vindt u er niet alleen decoratie, maar ook prachtige vazen, lantaarns en kussens, welke helemaal meegaan met de laatste trends. Bekijk de collectie online bij LodgeLife!

Creëer uw droom interieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Bij LodgeLife vindt u gemakkelijk meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige meubels of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. Riviera Maison houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Riviera Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij Riviera Maison vindt u altijd wel een product dat bij u past!