Haken & kapstokken

Haken & kapstokken

Haken & kapstokken

Haken en kapstokken zorgen voor een opgeruimd interieur. Rivièra Maison heeft een groot aanbod kapstokken en haken. Van kleine tot grote haken en haken van hout of aluminium, door het grote assortiment vindt u altijd een haak die perfect binnen uw interieur past!

Special price

Vaderdag cadeautips

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Riviera Maison haken & kapstokken

Riviera Maison heeft een uitgebreide collectie kapstokken. Naast dat een kapstok een mooi design moet hebben is het ook belangrijk dat die functioneel is, u moet er tenslotte uw jassen aan ophangen. Creëer een eigen kapstok door diverse haken aan de muur te hangen.

Haken & kapstokken bij LodgeLife

Heeft u liever een hangend of staande kapstok? Bij LodgeLife is er genoeg keus. Naast kapstokken hebben wij ook mooie zilveren haken in verschillende maten. Haken zijn makkelijk te monteren en kunnen overal worden opgehangen. Handig voor in uw keuken, toilet of hal.

Kapstok kopen

Bij LodgeLife vindt u alles op het gebied van woninginrichting. Een leuke kapstop en andere benodigheden voor de hal  koopt u dus bij LodgeLife. Heeft u kinderen? Maak dan gebruik van onze handige Riviera Maison haken, zo kunnen uw kinderen zelf hun jas ophangen. Bij LodgeLife hebben we ook andere handige haken zoals een haak voor de hondenriem. Bent u op zoek naar haken voor in de keuken? Bekijk dan eens de Riviera Maison decoration systeem, handig voor al uw keukenbenodigheden.

Creëer uw droominterieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Met de aanschaf van de juiste accessoires maakt u uw interieur echt compleet. Bij LodgeLife vindt u de complete collectie meubels en accessoires van Riviera Maison, om uw woning helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige bijzettafels, fauteuils of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!