Zijden bloemen

Zijden bloemen

Zijden bloemen

De zijden bloemen van Silk-ka zijn bloemen die u voor het leven heeft. De Silk-ka bloemen zijn van prachtige kwaliteit en zijn daardoor nauwelijks te onderscheiden van echte bloemen. De collectie staat bekend om haar prachtige kwaliteit. Bij LodgeLife kunt u zowel zijden bloemen en planten, maar ook complete boeketten aanschaffen. Bekijk de nieuwe collectie online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Silk-ka zijden bloemen

Silk-ka heeft zijden bloemen en planten die u voor het leven heeft. De collectie van Silk-ka staat bekend om haar prachtige kwaliteit. Deze bloemen en planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij LodgeLife kunt u zowel bloemen en planten, als complete boeketten aanschaffen. Bekijk de collectie online.

Silk-ka bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u ieder seizoen weer een prachtige collectie van Silk-ka zijden bloemen aangepast naar de tijd van het jaar. Voor de herfst kunt u met de collectie wilde veldboeketten, of juist romantische klassieke boeketten samenstellen en in de zomer kunt u hier weer een hele andere draai aan geven met een paar andere zijden bloemen. Even geen inspiratie? Bekijk dan eens onze eigen samengestelde boeketten. Deze kunt u ook gelijk inclusief een prachtige vaas van Still Collection aanschaffen!

Heeft u vragen of wilt u graag advies over de bloemen/planten? U kunt ons altijd een mailtje sturen, telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen via de live-chat!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!