Winkelwagen - 0

  Planten

  Planten

  Silk-ka Planten zijn planten die u voor het leven heeft. De collectie van Silk-ka staat bekend om haar prachtige kwaliteit. De planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij LodgeLife kunt u zowel bloemen en planten, als complete boeketten aanschaffen. Bekijk de volledige collectie planten van het merk Silk-ka online.

  Tabel  Lijst

  Tabel  Lijst

  Silk-ka planten

  Silk-ka planten zijn planten die u voor het leven heeft. De collectie van Silk-ka staat bekend om haar prachtige kwaliteit. De planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij LodgeLife kunt u zowel bloemen en planten, als complete boeketten aanschaffen. Bekijk de hele collectie online.


  Silk-ka bij LodgeLife

  Bij LodgeLife vindt u ieder seizoen weer een prachtige collectie van Silk-ka zijde bloemen aangepast naar de tijd van het jaar. Deze herfst kunt u met de collectie wilde veldboeketten, of juist romantische klassieke boeketten samenstellen. Even geen inspiratie? Bekijk dan eens onze eigen samengestelde boeketten. Deze kunt u ook gelijk inclusief een prachtige vaas van Still Collection aanschaffen.


  Creëer uw droominterieur

  Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Bij LodgeLife vindt u gemakkelijk meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. De details in uw interieur zijn uiterst belangrijk, bloemen en planten geven sfeer aan uw inrichting. De bloemen en planten van het merk Silk-ka maken uw interieur compleet. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

  Snelle Verzending

  Voor 16:00 besteld,
  dezelfde dag verzonden.

  Veilig Betalen

  Betaal eenvoudig en veilig,
  altijd en overal.

  Gratis Cadeauverpakking

  U kunt al uw accessoires
  gratis door ons laten inpakken!

  Ontdek Onze Showroom

  Kom gezellig langs, ruim
  1200 m2 woonplezier!

  Loading...
  Even geduld...