Winkelwagen - 0

Planten

Planten

Silk-ka Planten zijn planten die de rest van uw leven meegaan. De collectie van Silk-ka staat bekend om haar prachtige kwaliteit waardoor de planten haast niet van het echt te onderscheiden zijn. Bij LodgeLife kunt u zowel zijde bloemen en planten, als complete boeketten aanschaffen. Bekijk de volledige collectie planten van het merk Silk-ka online. Combineer de mooie bloemen en planten van Silk-ka met een vaas van de Still Collection.

Moodmakers actie

Tabel  Lijst

Tabel  Lijst

Silk-ka planten

Silk-ka planten zijn planten die u voor het leven heeft. Door de prachtige kwaliteit van de Silk-ka collectie zijn de planten nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij LodgeLife kunt u zowel bloemen en planten, als complete boeketten aanschaffen. Bekijk de hele collectie van Silk-ka online.


Silk-ka bij LodgeLife

Bij LodgeLife vindt u ieder seizoen weer een prachtige collectie van Silk-ka zijde bloemen aangepast naar de tijd van het jaar. In de herfst kunt u met de collectie romantische klassieke boeketten of juist wilde veldboeketten samenstellen. Heeft u even geen inspiratie? Bekijk dan eens onze eigen samengestelde boeketten. Deze kunt u ook gelijk inclusief een prachtige vaas van Still Collection aanschaffen.


Creëer uw droominterieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Bij LodgeLife vindt u gemakkelijk meubels en accessoires, om uw interieur helemaal af te maken. De details in uw interieur zijn uiterst belangrijk, bloemen en planten geven sfeer aan uw inrichting. De bloemen en planten van het merk Silk-ka maken uw interieur compleet. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Snelle Verzending

Voor 16:00 besteld,
morgen in huis.

Veilig Betalen

Betaal eenvoudig en veilig,
altijd en overal.

Gratis Cadeauverpakking

U kunt al uw accessoires
gratis door ons laten inpakken!

Ontdek Onze Showroom

Kom gezellig langs, ruim
1200 m2 woonplezier!

Loading...
Even geduld...