Beauty & verzorging

Beauty & verzorging

Beauty & verzorging

Met de verzorgende producten van Rivièra Maison kunt u heerlijk ontspannen. De beauty & verzorging collectie biedt vier verschillende geuren handlotions, handzeep en showerfoams voor in de douche. Ook hebben wij verschillende home fragrance die een heerlijke subtiele geur in uw huis verspreiden! 

meubelactie

Interior month

Rivièra Maison Beauty & verzorging

De collectie beauty & verzorging bestaat uit verschillende producten voor geuren in huis. Zo hebben we verschillende geuren home sprays en geurstokjes van Rivièra Maison. Er zijn verschillende geuren beschikbaar, wat is uw favoriet?

Beauty & verzorging bij LodgeLife

Bij LodgeLife bieden wij het complete assortiment aan van Rivièra Maison. Zo vindt u onder de overige accessoires: tassen & koffers, kantoorartikelen, beauty & verzorging, dierenartikelen, zijden bloemen en planten. De planten en zijden bloemen van het merk Silk-ka zijn van prachtige kwaliteit. De producten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Bekijk ook deze collectie online. Combineer deze items met het merk Still Collection. Deze handgemaakte aardewerk potten en vazen staan mooi met de planten of zijden bloemen die u ook online of in de winkel kunt shoppen!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!