Overige accessoires

Overige accessoires

Overige accessoires

Bij LodgeLife hebben wij een groot assortiment ‘overige accessoires’. U kunt hierbij denken aan kantoorartikelen, dierenartikelen en tassen van het merk Rivièra Maison. Daarnaast verkopen wij een mooi assortiment aan zijden planten en bloemen van het merk Silk-ka!

1+1 gratis

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 236

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 236

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:

Riviera Maison overige accessoires

Door af te wisselen met accessoires en decoratie-items zorgt u telkens voor een nieuwe look & feel in huis. Heeft u een huisdier? Riviera Maison heeft elke collectie leuke dierenartikelen voor uw viervoeter. Riviera Maison heeft ook een uitgebreide collectie beauty & verzorging. De hand lotion en showerfoams zijn beschikbaar in verschillende geuren. Naast het verzorgingsassortiment, bestaat ons assortiment overige accessoires ook uit toilettassen, strandtassen, shoptassen en hippe sleutelhangers.

 

Overige accessoires bij LodgeLife

Heeft u een hond of kast als huisdier? Bij LodgeLife hebben wij de geschikte eetbak. Natuurlijk hoort er in een voerbak eten, maar dit eten moet wel vers en droog blijven. Riviera Maison heeft handige voorraadpotten voor dierenvoer met toepasselijke teksten. Daarnaast hebben wij ook Riviera Maison honden- en kattenmanden gemaakt van Rustic rattan. Zo ligt uw viervoeter er heerlijk bij.

 

Silk-ka zijden bloemen en planten bij LodgeLife

Bij LodgeLife hebben we naast Riviera Maison ook een groot assortiment zijden bloemen van het merk Silk-ka. De collectie van Silk-ka staat bekend om haar prachtige kwaliteit. Deze bloemen en planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij LodgeLife kunt u zowel bloemen en planten, als complete boeketten aanschaffen.