Voorraadpotten

Voorraadpotten

Voorraadpotten

Voorraadpotten zijn niet alleen erg handig voor het bewaren van allerlei lekkers, ze zijn ook nog eens erg leuk om te decoreren. Rivièra Maison heeft namelijk een erg grote collectie die elk seizoen weer vol leuke decoratie accessoires zit! Zo kunt u elk seizoen eindeloos combineren. Bekijk de complete collectie voorraadpotten online bij LodgeLife!

50% korting op parasols

10% korting op meubels

 

Riviera Maison voorraadpotten

Voorraadpotten zijn onmisbaar in uw keuken! De nieuwe collectie van Riviera Maison heeft weer leuke en handige voorraadpotten. Combineer de verschillende voorraadpotten en vul ze met pasta, granola of rijst, de potten staan ook leuk ter decoratie. Shop de complete collectie Riviera Maisonn voorraadpotten bij LodgeLife!

Voorraadpotten bij LodgeLife

De keuken is een van de drukste plekken in huis, er komt eten in en er gaat eten uit. Maar waar bewaart u al dat eten? Riviera Maison heeft een uitgebreide collectie voorraadpotten en bakken. De afsluitbare bakken zijn makkelijk voor restjes terwijl de lange potten weer handig zijn voor gedroogde pasta. Bekijk de hele collectie online bij LodgeLife.

Creëer uw droominterieur

Bij LodgeLife helpen we u graag met het creëren van uw droom-interieur. Met de aanschaf van de juiste accessoires maakt u uw interieur echt compleet. Bij LodgeLife vindt u de complete collectie meubels en accessoires van Riviera Maison, om uw woning helemaal af te maken. Kijk eens naar onze prachtige bijzettafels, fauteuils of de leuke accessoires van Riviera Maison. Inspiratie nodig? We helpen u graag met persoonlijk advies!

Over Riviera Maison

Riviera Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. Riviera Maison houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Riviera Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij Riviera Maison vindt u altijd wel een product dat bij u past!