Flessen & Karaffen

Flessen & Karaffen

Flessen & Karaffen

Geeft u een etentje? De karaffen water kunnen dan niet ontbreken op de tafel. Maar ook kan hier een heerlijk drankje of wijn mee ingeschonken worden! Bekijk de hele collectie karaffen en handige flessen bij LodgeLife.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rivièra Maison Flessen & Karaffen

Water kun je direct uit de kraan serveren. Maar als u een etentje geeft is praktischer en aantrekkelijker om water in een mooie fles te serveren. Rivièra Maison heeft diverse glazen flessen waarin u dranken kan serveren.

Creëer uw droominterieur

Bij LodgeLife vindt u de complete collectie van Rivièra Maison. U vindt bij ons allerlei soort keukenaccessoires: wijnkoelers, keukengerei, keukentextiel, sevies, glazen & bekers, flessen & karaffen, schalen & dienbladen, etagères, snijplanken, opbergen & bewaren, voorraadpotten en prullenbakken! Bekijk ook zeker eens de collectie van Dutchdeluxes. Dit hippe merk van Nederlandse bodem heeft prachtige leren schorten, leren ovenwanten en massief eiken serveerplanken. Een luxe voor in de keuken die zeker niet mag ontbreken in uw huishouden!

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands merk opgericht door de familie van Henk Teunissen. Waar het ooit begon als bloemenwinkel, is het uitgegroeid tot een waar lifestyle merk met winkels over de hele wereld. RM houdt van het gebruik van oude, natuurlijke materialen die echt een sfeer neerzetten in uw interieur. Sommige houtsoorten die gebruikt worden voor de handgemaakte meubels kunnen wel zo'n 80 tot 120 jaar oud zijn! De kleine oneffenheden van de handgemaakte meubels en accessoires zorgen voor authenticiteit. Elk product is dan ook uniek! Waar Rivièra Maison ooit bekend stond om vooral de landelijke meubels, is het assortiment tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Van landelijk, modern tot aan industrieel, trendy of tijdloos, bij ons vindt u altijd wel een product dat bij u past!